NieuwsArchief

Vaste trap naar zolder

Bent u het ook helemaal zat om telkens weer die gevaarlijke zoldertrap naar beneden te trekken en krijgt u nooit de benodigde spullen door het kleine trapgat heen? Door middel van een vaste trap naar de zolder bent u verzekerd van een veilige trap met genoeg ruimte om hier spullen doorheen te krijgen. Hieronder leggen wij u voor wat er allemaal bij komt kijken.

4 seizoenen pui

Bent u op zoek naar een tuindeur waarmee u het buitengevoel naar binnen haalt? Wilt u een mooi verloop van de woning naar de tuin? Dan kan een 4 seizoenen pui de oplossing zijn, want deze pui bestaat uit vier deuren die alle vier open kunnen om een gevoel van vrijheid en een groter buitengevoel te creëren. Met deze pui kunt u vier seizoenen lang genieten en waarom? Dat leggen wij u uit.

Soorten buitenluiken

Meestal worden buitenluiken toegepast om de uitstraling van een woning te verbeteren, maar de oorspronkelijke functionaliteiten zijn het weren van wind, regen en licht. Deze werden vroeger gebruikt omdat glas erg duur was. Tegenwoordig worden de luiken gebruikt als bescherming tegen inbraak, geluid en thermische isolatie.

 

Kantelraam van hout

Er zijn veel verschillende soorten ramen en kozijnen. Een type raam dat veel wordt gebruikt is het kantelraam. Dit raam heeft meerdere standen waardoor het naar binnen kan kiepen voor frisse lucht, of helemaal open kan zwaaien. Timmerfabriek Visser heeft kantelramen in diverse maten. Ook zijn de ramen/kozijnen verkrijgbaar voor verschillende situaties. Dit kan een dakraam zijn, een badkamer…

Verminder tocht in uw kozijnen

Tijdens de wintermaanden komt tocht ineens veel vaker voor. Wanneer de tempraturen dalen merkt u al snel dat dit één van de vervelendste dingen in u woning is. De woning kan koud aanvoelen en er gaat veel energie verloren. Dit is zonde! Timmerfabriek Visser kan dit voor u verhelpen.

Binnendeuren

Wanneer u een kamer wilt afsluiten van de andere kamer is een binnendeur de geschikte oplossing. Dit is één van de meest gebruikte manieren om een kamer af te sluiten en bijna ieder huis beschikt over deuren om kamers af te scheiden van andere ruimtes. Er zijn tegenwoordig veel verschillende binnendeuren en omlijstingen beschikbaar.

Onderhoud van de dakkapel

Wanneer u de eigenaar bent van een woning met een houten dakkapel, wilt u natuurlijk dat deze lang mee zal gaan en dat deze er goed uitziet. Dat kan ook, maar dan zult u de dakkapel van regelmatig onderhoud moeten voorzien. Gelukkig hoeft het onderhoud helemaal niet duur te zijn, wanneer u dit regelmatig bij zal houden. Want ten slotte brengt achterstallig onderhoud hogere kosten met zich mee…

Grondverf, wat is het en wanneer gebruik je het

Schilderen is meer dan een laagje verf op een oppervlakte aanbrengen. Voor een goed eindresultaat is een combinatie van goede techniek en de juiste productkennis nodig. Het is belangrijk dat dat er veel aandacht aan de materialen en producten die nodig zijn te besteden. Eén daarvan is grondverf.

 

Houtworm in de trap

Een trap van hout kan erg prachtig zijn, maar dit blijft niet zo zonder er enige moeite in te steken. Een houten trap moet immers beschermd worden tegen vocht, slijtage, houtrot en meer schade. Maar wat moet u doen wanneer er houtworm geconstateerd is in uw houten trap? In dit artikel leggen wij uit wat u kunt doen om uw trap te beschermen wanneer de houtworm zich in uw trap heeft genesteld…

Toogkozijnen op maat

Timmerfabriek Visser is gespecialiseerd in maatwerk, zo ook in het geval van specifieke wensen voor speciale en bijzondere opdrachten. Dankzij de jarenlange ervaring en vakkennis kunnen wij ieder product voor u op maat maken.Wij kunnen het perfecte toogkozijn voor u op maat maken.

Onze klanten
   (4,5 / 5) 26 beoordelingen
    (5 / 5)
goed
House Energetics Lees meer