Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Deurkozijnen

De deuren in u woonruimte gaan meerdere malen per dag open en dicht. Het is dan ook niet gek dat deze deuren na verloop van tijd toe zijn aan vervanging. Om klemmen te voorkomen is het belangrijk dat het kozijn juist wordt geplaatst. Bij Timmerfabriek Visser bent u gegarandeerd dat dit goed gebeurd.

Binnen- of buitendeurkozijn

Zoekt u een nieuwe terrasdeur of is de deur van de woonkamer naar de keuken juist aan vervanging toe? De plek waar het kozijn wordt geplaatst heeft veel impact op de keuze van het juiste kozijn. Bij een binnen kozijn is de stijl erg belangrijk, u wilt immers dat het een geheel wordt met de deur en uw interieur. De keuze van materiaal voor een binnen deurkozijn is reuze, dit is bij een buitendeur anders. Dit kozijn moet bestand zijn tegen weersomstandigheden en inbraakwerend zijn. Hardhout is een geschikt materiaal voor het buitenkozijn omdat het veel kan hebben.

Stompe deur of opdek deur?

Zoekt u een stompe of opdek deur? Dit lijkt een lastige vraag maar we leggen het u graag uit. De meeste deuren zijn stompe deuren, de deur valt dan volledig weg in het kozijn. Bij een opdekdeur valt een gedeelte weg en de rest valt over het kozijn heen. De opdekdeur laat minder tocht door maar is makkelijker te forceren. Daarom raden wij voor een buitendeur altijd een stompe deur aan.

Hang- sluitwerk

Om de deur zo inbraakwerend mogelijk te maken, is het hang- en sluitwerk van groot belang. U wilt natuurlijk geen inbrekers in huis! De veiligheid van een slot wordt beoordeeld met het SKG-logo. Het slot heeft 1-3 sterren, des te meer sterren, des te veiliger het slot.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deurkozijnen voor uw woning? Timmerfabriek Visser verzorgt diverse deurkozijnen en dankzij onze jarenlange vakkennis en ervaring helpen wij u met het maken van de juiste keuze. Neem voor meer informatie contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 075-6177984.