Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Veelgestelde vragen

Via het contactformulier kun je een offerte bij ons aanvragen. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@timmerfabriekvisser.nl.

Hoe meer gegevens we van je ontvangen, hoe sneller en beter we een prijs voor je kunnen berekenen. We hebben het volgende van je nodig:

  •        De afmetingen van het aangevraagde
  •        Foto’s of afbeeldingen van de huidige en/of gewenste situatie
  •        Opgave van de gewenste kwaliteit en verdere bijzonderheden

Onder normale omstandigheden kun je bij ons langs komen om een opdracht te bespreken. Wil je dan wel van te voren even bellen voor een afspraak? 075-6177984

Omdat wij vooral maatwerk leveren, is het niet zinvol om een collectie aan te houden. In onze knusse showroom, kunt u wel voorbeelden van geleverd werk bekijken. We hebben een brochure beschikbaar met voorbeelden. Deze kunt u hier downloaden.

Nee, wij doen geen werk op locatie omdat we geen buitendienst hebben. Voor het plaatsen van kozijnen, deuren enzovoort heb je een aannemer nodig. In overleg meten wij soms wel in. En we kunnen natuurlijk wel locale aannemers aanbevelen!

Dit speciale kantelraam heeft een uniek type raamscharnier dat het mogelijk maakt om het raam in zijn geheel naar buiten te kantelen zodat het eenvoudig van binnenuit schoon te maken is. Meer over het Visser H-raam vind je hier.

Ja dat kan. Er zijn bijvoorbeeld nieuwe grepen met een ingebouwd slotje. U kunt de onderdelen bij ons ophalen of tegen betaling sturen wij ze voor u op.
Ja. Hoewel wij voornamelijk met aannemers werken, produceren wij ook voor particulieren.