Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Filter op onderwerp

Binnendeuren voor verschillende interieurstijlen

Een losse trap in de hal of woonkamer zorgt vaak voor een onhandig stukje ruimte onder de trap, waar je niet zo veel mee kan. Daar hebben wij een goede oplossing voor: een trapkast! Kiest u voor een dichte trap dan is de ruimte onder de trap goed om te toveren tot een voorraadkast of extra opbergruimte. Lees hier onder alles over de voordelen en de mogelijkheden van e…

Lees meer

Het drogen van hout

Het drogen van hout alvorens het te bewerken is van groot belang. Hout dat niet gedroogd is kan nog gaan werken waardoor onderdelen niet meer goed in elkaar passen; er ontstaan kieren of scheuren doordat het hout uitzet. Ongecontroleerde droging kan de functionaliteit en de uitstraling van het fout negatief beïnvloeden. Het is dus essentieel om hout goed te laten drog…

Lees meer

Hardhouten kozijnsoorten en duurzaamheid

Gaat u uw huidige kozijnen vervangen of heeft u nog geen kozijnen uitgekozen voor uw nieuwbouwwoning? Wilt u graag meer informatie over de verschillende soorten hardhout en de bijbehorende duurzaamheidsklassen? Lees dan snel verder!

Lees meer

Een open of dichte trap kiezen?

Gaat u uw trap renoveren? Of wilt u een geheel nieuwe trap laten plaatsen? Twijfelt u nog tussen een open of een dichte trap? Lees dan hieronder de verschillen en de voor- en nadelen van beide opties!

Lees meer

Vlizotrap zolder vervangen voor vaste trap

Denkt u erover na om een vaste trap naar zolder te laten maken? Timmerfabriek Visser is gespecialiseerd in het op maat maken van prachtige en functionele houten trappen. Lees hier de voordelen van een vaste trap!

Lees meer

Deur renoveren

Zijn uw deuren oud of beschadigd maar wilt u geen nieuwe deuren aanschaffen? Zelfs deuren in redelijk slechte staat kunnen er mooi uit gaan zien na een opknapbeurt! Lees snel verder hoe en wat u kunt doen.

Lees meer

Ontdek de voordelen van hout

Denk je erover om nieuwe kozijnen te plaatsen? Of is je gevel toe aan een opfrisbeurt? Twijfel je nog over hout of kunststof? We hebben hieronder de voordelen van hout op een rijtje gezet!

Lees meer

Dé interieurtrends voor 2019

Een nieuw jaar, dus nieuwe trends voor het inrichten van je huis. Gaat u verhuizen of verbouwen en zoekt u inspiratie? Of bent u simpelweg benieuwd naar de nieuwste trends? Lees dan snel verder. Een tipje van de sluier: hout is erg belangrijk!

Lees meer

Hierom kiezen voor mahonie hout?

Over het algemeen worden kozijn gemaakt van hardhout. Hardhout is afkomstig van loofbomen. Het is ook heel goed mogelijk om kozijnen van zachthout in uw woning te plaatsen. Zachthout is afkomstig van naaldbomen. De naam van het hout kan wat verwarring opbrengen. Het is namelijk zo dat hard- of zachthout niks zegt over de daadwerkelijke hardheid en duurzaamheid van het…

Lees meer

Kijk eens omhoog!

Een bezoek aan Amsterdam is altijd leuk. Winkelen in de Kalverstraat of een terrasje pakken op het Rembrandtplein, in Amsterdam is van alles te doen. Op ooghoogte is de stad is al een bezienswaardigheid op zich, maar kijk ook eens omhoog! Bijzondere gevels en lijstwerken bevinden zich vaak niet op ooghoogte, terwijl het prachtig is om te zien. Ook Timmerfabriek Visser…

Lees meer

Houten hekwerk

Wilt u mooi hekwerk om uw tuin heen? Kies dan voor een houten hekwerk. Er is veel mogelijk met hout, het kan goed behandeld worden en daarnaast bestaan er diverse soorten die zeer geschikt zijn voor gebruik in de tuin. Timmerfabriek Visser maakt allerlei houten onderdelen op maat en kan ook een tuinhek voor u op maat maken.

Lees meer

Wat maakt kozijnen geluidswerend?

Woont of werkt u in een drukke buurt of aan een drukke straat? Geluidsoverlast kan op den duur aardig vervelend worden. Geluidswerende kozijnen kunnen een groot deel van het storende geluid dempen. Er zijn meerdere factoren die een rol spelen bij geluidswerende kozijnen. Wat kunt u doen om het geluid te weren? Wij zetten een aantal tips op een rijtje.  

Lees meer