Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Tover de zolder om tot een slaapkamer door middel van een dakkapel

De meeste zolders worden gebruikt als opbergruimte en bestaan uit twee schuine wanden. Hierdoor oogt de ruimte veel kleiner dan het eigenlijk is. Een dakkapel kan een mooie uitkomst zijn om deze ruimte goed te benutten. Het zorgt voor lucht, licht en loopruimte en het kan voor een unieke slaapkamer zorgen.

De mogelijkheden met een dakkapel

Met een dakkapel zijn de opties oneindig. De ruimte kan plotseling voor allerlei doeleindes worden gebruikt. Dit varieert van slaapkamer, kinderkamer tot tienerkamer of gooi het over een hele andere boeg en creëer een badkamer of relax- of werkruimte. Vooral wanneer u een kleinere woonruimte heeft, kunt u veel waarde toevoegen door de zolder meer bij de rest van het huis te betrekken. Wanneer u een vaste trap naar zolder heeft, is de zolder makkelijk te betrekken bij het huis.

Andere voordelen van een dakkapel

Een dakkapel zorgt voor meer vierkante meters en is dus waarde verhogend. De mogelijkheden van dakkapellen zijn tegenwoordig eindeloos. Van beperkte uitvoeringen is tegenwoordig geen sprake meer. U kunt een dakkapel kiezen dat aansluit bij uw huis en voldoet aan uw wensen.

Timmerfabriek Visser biedt dakkapellen in alle soorten en maten aan. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 075-6175 79 84