Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Filter op onderwerp

Inbraakwerend wonen

In Nederland wordt er helaas nog regelmatig ingebroken. Jaarlijks wordt er bij 1 op de 32 huizen een poging tot inbraak gedaan. De meeste inbrekers kiezen ervoor om via de deur binnen te dringen. Uit ervaring van verzekeringsmaatschappijen en politie is gebleken dat ramen en deuren op meer dan één punt gesloten moeten worden om deze inbraakwerend te maken.

Lees meer

Stompe deuren en opdekdeuren

Stompe deuren en opdekdeurenEr zijn twee soorten binnendeuren: een stompe deur en een opdekdeur. Het verschil tussen deze twee soorten deuren is vrij eenvoudig: de stompe deur valt in zijn geheel in het kozijn en de opdekdeur valt op het kozijn.

Lees meer

De voordelen van een dakkapel

Uw woning meer ruimte en waarde geven? Kies dan voor een dakkapel! Het is de oplossing voor meer lichtinval en ruimte te kort. Nog niet overtuigd? Lees dan verder over de voordelen van een dakkapel.

Lees meer

Diverse houtsoorten

Er zijn veel verschillende soorten hout die worden gebruikt voor de productie van kozijnen, deuren en trappen. Elke houtsoort heeft weer zijn eigen voor- en nadelen die wij voor u hebben opgesomd.

Lees meer

4 x de trap in een ander perspectief

We staan er nooit echt bij stil, maar de trap is één van de meest gebruikte voorwerpen in huis. Bedenk maar eens hoe vaak u per dag de trap op en af loopt. Een mooie trap is dan ook een must in huis! Er is veel mogelijk als het om trappen gaat. Wij zetten een aantal stijlen op een rijtje.

Lees meer

Lijstwerken

Veel historische gebouwen hebben lijstwerken als versiering, maar bij moderne woningen komt het ook voor. Lijstwerken spelen een erg belangrijke rol bij de uitstraling van een huis. U kunt het zien als één van de eigenschappen die een huis uniek maken. Bij ons worden de lijsten en profielen van hout gemaakt. 

Lees meer

Voordelen van hout als bouwmateriaal

Hout heeft verschillende eigenschappen met veel voordelen, helemaal als het gaat om het bouwen met hout. Wij sommen een aantal voordelen voor u op!

Lees meer

Onderhoud houten trap

Een houten trap heeft een prachtige robuuste en natuurlijke uitstraling. Een trap van hout is een echte eyecatcher in huis. Ondanks dat hout een sterk product is, kan dit in de loop der tijd slijten. Een trap wordt intensief gebruikt en zal daarom slijten. Wij geven een aantal tips om de trap te onderhouden, zodat deze zo lang mogelijk mooi blijft.

Lees meer

Restauratiewerk

Bij restauratie worden gebouwen of onderdelen herstelt op een manier dat de oorspronkelijke waarde zoveel mogelijk behouden wordt. Timmerfabriek Visser is gespecialiseerd in het restaureren van woningen, gevels en gebouwen. Restauratiewerk vormt al jaren de rode draad in ons bedrijf. U kunt altijd een beroep doen op onze ervaring, kennis en vakmanschap. 

Lees meer

Uw huis tochtvrij maken

Tocht is een vervelende en onuitgenodigde gast in huis. Naden en kieren zorgen voor tocht en laten geluid door. Timmerfabriek Visser heeft strenge eisen als het gaat om ons timmerwerk: de isolatie en tochtafdichting nemen een belangrijke plaats in bij het vervaardigen van de producten. Wij geven u tips hoe u zelf uw huis tochtvrij kunt maken.

Lees meer

Unieke voordeuren, op maat en naar wens gemaakt!

Wanneer u op zoek bent naar een blikvanger voor uw huis bent u bij Timmerfabriek Visser op de goeie plek. Wij kunnen elke voordeur op maat en geheel naar uw wensen maken. Heeft u in het buitenland een mooie deur gezien? Geen probleem! Wij kunnen de deur op basis van een foto namaken. Wilt u elementen van uw oude deur houden, zoals roosterwerken of ornamenten? Ook dat …

Lees meer

Hoe behandel je houtrot?

Het kan altijd gebeuren dat hout gaat rotten. Houtrot ontstaat doordat hout voor en langere tijd vochtig is. Wanneer het vochtpercentage 20 procent of hoger is, kan hout gaan rotten. Houtrot maakt het hout zacht en zorgt ervoor dat het langzaam afbrokkelt. Zodra u houtrot tegenkomt is het noodzakelijk om dit zo snel mogelijk te verwijderen. Wij leggen u uit wat u kunt…

Lees meer