Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Filter op onderwerp

Combinatie deur en kozijn

Door de deur en kozijn te combineren straalt uw woning een rust en geordendheid uit die perfect aansluit op uw interieur. Wij gebruiken hetzelfde houtsoort voor beide producten. Onze binnendeuren en kozijnen zijn van een hoge kwaliteit en worden met zorg gemaakt.

Lees meer

Houten gevelbekleding

Houten gevelbekleding in Nederland is aan een opmars bezig en wordt steeds populairder voor zowel woningen al bedrijfspanden. Het heeft een duurzaam karakter, ziet er goed uit, geeft een authentieke uitstaling en is relatief eenvoudig te onderhouden. Veel houtsoorten zijn geschikt om te gebruikt voor gevelbekleding en de opties zijn oneindig.

Lees meer

Inbraakbeveiliging deur

Vaak worden we bang gemaakt door verhalen over inbrekers in de krant of in het nieuws. Het idee van vreemde mensen in uw woning is natuurlijk ook angstaanjagend. Wat kunt u eraan doen om de kans op inbraak te minimaliseren? Wij nemen in dit artikel kort door wat de beste manieren zijn om uw huis of bedrijfspand te beschermen tegen inbrekers.

Lees meer

Deur afhangen

Deuren afhangen is geen moeilijke klus, maar het moet wel goed gebeuren. In dit nieuwsbericht leggen we kort uit hoe u netjes een deur afhangt.

Lees meer

Waar moet een trap aan voldoen?

Bij het maken en plaatsen van een trap is nauwkeurig vakwerk geboden. Bedenkt u zich dat u waarschijnlijk duizenden keren de trap zult belopen. Met deze kennis is het achterhoofd gaat u op zoek naar een trap met een juiste maatvoering en beloopbaarheid.

Lees meer

Trap kiezen bij nieuwbouw

Het kopen van een nieuwbouwwoning kent vele voordelen. U hoeft zich geen zorgen te maken om onverwachte kosten, zoals bij oudere woningen vaak het geval is. Een ander voordeel is dat u alles vanaf basis zelf kunt inrichten. In het geval van de trap kunt u zelf de materialen, vorm en afwerking bepalen. Er zijn veel aspecten om rekening mee te houden. Waar moet u op let…

Lees meer

Kunststof of houten kozijnen?

Wij krijgen vaak de vraag of mensen voor houten of kunststof kozijnen moeten kiezen. De keuze tussen houten of kunststof kozijnen is voordelen tegen nadelen afwegen. Wij zetten de verschillen voor u op een rijtje.

Lees meer

Houten dakkapellen

Een houten dakkapel biedt meer ruimte op zolder en kan van een krappe ruimte een mooie ruime zolder maken. Naast meer ruimte zorgt het ook voor meer licht.

Lees meer

Naden en kieren dichten

De meeste woningen zijn niet bepaalt luchtdicht. Een paar naden en kieren in de woning zijn geen ramp. Sterker nog, het heeft een ventilerend effect. Toch is een grote hoeveelheid tocht in een woning niet wenselijk. Het gaat ten koste van het wooncomfort en zorgt voor een hogere energierekening.

Lees meer

Ruimte van de trap goed benutten

Een trap staat vaak in de weg en neemt veel ruimte in beslag. Al heeft u een hoektrap of een andere trap in de kamer staan herkent u dit probleem vast wel. Het is mogelijk om een groot deel van de ruimte terug te winnen door creatief om te gaan met de ruimte die er is. Wij hebben een paar ideeën voor de ruimte onder de trap op een rij gezet zodat u de ruimte onder uw …

Lees meer

Vervangen van de trap in uw huidige woning

Is uw trap af, oud en versleten? Dan is het tijd om uw trap te laten vervangen. Dit is niet alleen bevorderlijk voor uw veiligheid, maar ook voor de uitstraling van uw woning. Bij Timmerfabriek Visser bent u aan het juiste adres. De bestaande trap vervangen voor een nieuwe, elegante houten trap van Timmerfabriek Visser is een keus waar u geen spijt van krijgt. 

Lees meer

Houten gevelbekledingen

Timmerfabriek Visser heeft al decennia lang ervaring in het aanbrengen en monteren van houten gevelbekleding. Onze specialisten kijken samen met u naar de beste mogelijkheden voor uw woning of pand. Dankzij onze rijke ervaring kunt u rekenen op een goed resultaat.

Lees meer