Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Renoveren met hout

Wanneer iets is gemaakt van hout zal het in de loop der tijd gaan “werken”. Dit is de vervorming van hout door het optreden van vocht. Doordat hout vocht opneemt en afgeeft kan het gaan zwellen, krimpen, kromtrekken en zelfs in sommige gevallen gaan scheuren. Ook is er een kans dat er ooit houtrot op zal treden en het hout aan zal tasten. Hierdoor is het uiteindelijk nodig om te denken aan renoveren en dit dient gedaan te worden door specialisten met vakkennis.

Het proces

Bij renovatie moet u denken aan het vernieuwen, herstellen of aanpassen van uw houten vloeren, kozijnen, trappen, daken of uw gehele woning. Vaak gaat het bij renovaties om grootschalig onderhoud en verbetering van bijvoorbeeld brandveiligheid. Maar met renoveren kunt u ook zorgen voor besparing op uw energiekosten door isolatie bij muren, daken of gevels. Ook kan renovatie zorgen voor een waardestijging van uw woning.

Wilt u een renovatie aanvragen?

Bent u opzoek naar een bedrijf die vakkundig en met expertise renovaties kan uitvoeren? Zoek dan niet verder! Timmerfabriek Visser staat klaar voor u om u te begeleiden in dit proces dat nieuw leven in uw woning blaast. Neem contact met ons op, dan bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden van de renovatie. Vul ons contactformulier in of bel naar 075 – 61 77 984.