Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Filter op onderwerp

Houten tuindeuren op maat

Onze hardhouten tuindeuren bieden bescherming tegen weersinvloeden en dempen geluid. Het gebruik van hardhout zorgt naast bescherming ook voor een stijlvolle uitstraling. Met het mooie weer is het tijd om de tuin aan te pakken, maar veel mensen vergeten hierbij de tuindeuren terwijl deze ook bijdragen aan de uitstraling van de tuin. Timmerfabriek Visser kan houten tui…

Lees meer

Duurzamer en hoogwaardiger hout door ‘wateren’ van stammen.

Vrijdag 24 maart begint er een proef met 17 grove dennen van 5 tot 10 meter lang. Staatsbosbeheer en het waterschap Vechtstromen zullen de stammen in een zijarm van de Vecht leggen, waar ze een jaar lang blijven liggen. Het wateren van hout is al een oude techniek. Door de komst van moderne, meer milieubelastende technieken, is de methode in de vergetelheid geraakt. O…

Lees meer

Houten renovaties

In een vochtig klimaat zoals we die in Nederland hebben, ontstaat gemakkelijk houtrot. Dit kan worden verminderd door het gebruik van goede materialen en een goede constructie. Zijn er al houten onderdelen van uw huis verrot? Timmerfabriek Visser kan de aangetaste delen voor u repareren of vervangen zodat uw huis weer mooi is afgewerkt en tocht geen kans krijgt.

Lees meer

60 jaar Nationale Boomfeestdag!

Op 22 maart viert Stichting Nationale Boomfeestdag zijn 60ste verjaardag in Maastricht. De stichting streeft naar een groene, gezonde wereld voor, door en met kinderen, zodat zij het belang van bomen en natuur leren kennen. De Stichting wil bovendien een bijdrage leveren aan duurzame houtkap en betrekt daarom ook de houtverwerkingsindustrie bij hun plannen. 

Lees meer

Bouwen met hout levert hoge bijdrage aan CO2 reductie

De bouwsector is verantwoordelijk voor een groot deel van de Nederlandse CO2 uitstoot. Met duurzaam geproduceerd hout kan er een grotere bijdrage aan de CO2 reductie worden geleverd. Daarom is er op 26 oktober 2016 het actieplan Bos en Hout gepresenteerd op de Nationale Klimaattop in Rotterdam.

Lees meer

Hout werkt… Altijd!

Hout is een prachtig materiaal om mee te werken in en om het huis. Het heeft vele voordelen. Het is duurzaam, sterk, isolerend en inbraak werend. Een andere belangrijke eigenschap van hout is dat hout werkt. Het is en blijft een natuurlijk materiaal.

Lees meer

Maak uw kozijnen winterproef

Houten kozijnen en deuren hebben onderhoud nodig. Eens in de zoveel tijd moeten ze worden opgeknapt en geschilderd om ze tegen de weersinvloeden te beschermen. Goed onderhouden kozijnen gaan langer mee! 

Lees meer

Maatwerk houten binnendeuren

Er zijn veel mogelijkheden voor soorten binnendeuren, van kamer en suite binnendeuren tot een klassieke binnendeur. U kunt zelf kiezen in welke vorm u uw deur wilt en of u glas of geen glas in uw deur wilt. De binnendeur kan volledig naar uw wens worden gemaakt. 

Lees meer

Hout verfklaar maken

Met alleen een mooie nieuwe houten deur of kozijn ben je er nog niet. Na de aanschaf en het plaatsen van een houten product moet het vaak nog worden geschilderd. Timmerfabriek Visser geeft u tips hoe uw houten deur of kozijn verfklaar maakt!

Lees meer

Inbraakwerende deuren en kozijnen

Overal kan er wel eens worden ingebroken. De meeste inbrekers proberen via de deur naar binnen te komen, daarom is het dus belangrijk dat uw deuren van inbraakwerende kwaliteit zijn. Hetzelfde geldt voor kozijnen en ramen. Want als het via de deur niet lukt gaan de inbrekers meestal via het raam. Het is daarom ook belangrijk dat uw ramen en kozijnen inbraakwerend zijn…

Lees meer

Een houten trap op maat laten maken

Eén van de specialiteiten van Timmerfabriek Visser is een prachtige houten trap op maat maken. Als onderdeel van het interieur is de houten trap opvallend en erg belangrijk. Een trap moet veilig zijn, prettig lopen en natuurlijk qua stijl en maatvoering perfect binnen de stijl van het huis passen. 

Lees meer

Het speciale Visser H-raam

Timmerfabriek Visser is gespecialiseerd in het produceren van het Visser H-raam. Timmerfabriek Visser levert maatwerk wat het mogelijk maakt om het Visser H-raam in alle panden kan worden ingepast. Het raam past in zowel moderne als traditionele panden. Het raam kantelt door middel van een speciale schaarconstructie door, zodat de buitenkant van binnenuit kan worden g…

Lees meer