Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Trap met extra opbergruimte

Onlangs heeft Timmerfabriek Visser een opdracht mogen uitvoeren voor een vrijstaande woning in Westzaan. Met behulp van een op maat gemaakte trap wordt in deze woning extra veel ruimte bespaard.

Lees meer

Timmerfabriek Visser op de Prinsengracht!

Onlangs heeft Timmerfabriek Visser een nieuw project afgerond op de Prinsengracht in Amsterdam.

Lees meer

Nieuw torentje voor gemeentehuis Heemstede

In de zomer heeft Timmerfabriek Visser een speciale opdracht mogen uitvoeren voor gemeente Heemstede. Het torentje op het gemeentehuis was eerder in zeer slechte staat en is uit veiligheidsoverwegingen van het gebouw afgehaald. Dit gebeurde in de zomer van 2016.

Lees meer

Pergola op Bonaire

Timmerfabriek Visser maakt niet alleen producten voor gebruik in Nederland, maar produceert zelfs producten voor de andere kant van de wereld. Voor een particuliere klant hebben wij een pergola ontworpen en geproduceerd. Deze pergola staat nu op een zonnige locatie op Bonaire.

Lees meer

Stoere, robuuste tafels voor elk interieur!

Of het nu gaat om het op maat maken van een kozijn, deur of tafel, het is allemaal mogelijk bij Timmerfabriek Visser! Zo hebben wij deze prachtige serie tafels ontworpen. De tafels bestaan uit massief houten bladen met stoere robuuste poten eronder. Daardoor zijn deze tafels erg stabiel en kunnen ze een leven lang mee!

Lees meer

Creëer eenheid in uw huis

Vanuit de klant kregen wij de vraag of wij ook meubels op maat konden maken. Dat is voor Timmerfabriek Visser geen enkel probleem! Verzoek was een unieke lijn te ontwerpen die een moderne, maar wel warme uitstraling heeft. De serie bestaat uit een eettafel, televisiemeubel met genoeg opbergruimte en een salontafel waar ruimte is om lectuur en afstandsbedieningen in op…

Lees meer

Bespaar ruimte met een spiltrap

Een spiltrap wordt vaak gebruikt als er weinig ruimte is om een trap te plaatsen. De treden zijn bevestigd aan een centrale spil waardoor er ruimte bespaard wordt. Maar dit betekent niet dat een trap niet mooi kan zijn. Wij bieden een ruime keuze aan soorten hout en kleuren, waarmee wij iedere trap geheel naar wens kunnen vormgeven. 

Lees meer

Een uniek meubel in uw interieur!

Van een klant uit Zaandam kregen wij de vraag of wij een kast op maat konden maken. De wens was om een strakke, moderne kast te ontwerpen die past in een industrieel interieur.

Lees meer

Rond kozijn voor restaurant

Voor restaurant Van Harte in de Hartenstraat in Amsterdam heeft Timmerfabriek Visser een rond kozijn gemaakt.

Lees meer

Nieuwe pui

Voor VVE aan de Oostzijde in Zaandam heeft Timmerfabriek Visser een nieuwe pui geplaatst.

Lees meer

Getoogde kozijnen

Van een woningbouwvereniging kregen wij de opdracht om getoogde kozijnen te leveren voor woningen in Zaandam.

Lees meer

Lijstwerk en kozijnen

Timmerfabriek Visser beschikt over diverse machines waarmee wij onder andere prachtig lijstwerk en kozijnen kunnen verzorgen.

Lees meer