Laatste nieuwsArchief

Het visser H-raam veilig en bestand tegen elke weersomstandigheid

 

Het Visser H-raam is een specialistisch product gecreëerd door Timmerfabriek Visser. Door middel van een speciaal constructiemechanisme kantelt het raam naar buiten waardoor het schoon houden van uw ramen een stuk eenvoudiger wordt. Daarnaast is het raam ook nog eens bestand tegen harde windstoten. Het raam is gecertificeerd en voldoet aan alle Nederlandse wind en…

De woontrend voor 2018: veel hout

In 2017 zagen we veel glas met strakke muren. In 2018 slaat de woningtrend een nieuwe weg in. U kunt volgend jaar veel hout verwachten. Met hout geeft u direct veel ruimte, sfeer en gezelligheid aan uw woning. Ook het combineren van verschillende soorten hout lijkt terug te komen.

 

Vaste trap naar zolder

Bent u het ook helemaal zat om telkens weer die gevaarlijke zoldertrap naar beneden te trekken en krijgt u nooit de benodigde spullen door het kleine trapgat heen? Door middel van een vaste trap naar de zolder bent u verzekerd van een veilige trap met genoeg ruimte om hier spullen doorheen te krijgen. Hieronder leggen wij u voor wat er allemaal bij komt kijken.

4 seizoenen pui

Bent u op zoek naar een tuindeur waarmee u het buitengevoel naar binnen haalt? Wilt u een mooi verloop van de woning naar de tuin? Dan kan een 4 seizoenen pui de oplossing zijn, want deze pui bestaat uit vier deuren die alle vier open kunnen om een gevoel van vrijheid en een groter buitengevoel te creëren. Met deze pui kunt u vier seizoenen lang genieten en waarom? Dat leggen wij u uit.

Soorten buitenluiken

Meestal worden buitenluiken toegepast om de uitstraling van een woning te verbeteren, maar de oorspronkelijke functionaliteiten zijn het weren van wind, regen en licht. Deze werden vroeger gebruikt omdat glas erg duur was. Tegenwoordig worden de luiken gebruikt als bescherming tegen inbraak, geluid en thermische isolatie.

 

Kantelraam van hout

Er zijn veel verschillende soorten ramen en kozijnen. Een type raam dat veel wordt gebruikt is het kantelraam. Dit raam heeft meerdere standen waardoor het naar binnen kan kiepen voor frisse lucht, of helemaal open kan zwaaien. Timmerfabriek Visser heeft kantelramen in diverse maten. Ook zijn de ramen/kozijnen verkrijgbaar voor verschillende situaties. Dit kan een dakraam zijn, een badkamer…

Verminder tocht in uw kozijnen

Tijdens de wintermaanden komt tocht ineens veel vaker voor. Wanneer de tempraturen dalen merkt u al snel dat dit één van de vervelendste dingen in u woning is. De woning kan koud aanvoelen en er gaat veel energie verloren. Dit is zonde! Timmerfabriek Visser kan dit voor u verhelpen.

Binnendeuren

Wanneer u een kamer wilt afsluiten van de andere kamer is een binnendeur de geschikte oplossing. Dit is één van de meest gebruikte manieren om een kamer af te sluiten en bijna ieder huis beschikt over deuren om kamers af te scheiden van andere ruimtes. Er zijn tegenwoordig veel verschillende binnendeuren en omlijstingen beschikbaar.

Onderhoud van de dakkapel

Wanneer u de eigenaar bent van een woning met een houten dakkapel, wilt u natuurlijk dat deze lang mee zal gaan en dat deze er goed uitziet. Dat kan ook, maar dan zult u de dakkapel van regelmatig onderhoud moeten voorzien. Gelukkig hoeft het onderhoud helemaal niet duur te zijn, wanneer u dit regelmatig bij zal houden. Want ten slotte brengt achterstallig onderhoud hogere kosten met zich mee…

Grondverf, wat is het en wanneer gebruik je het

Schilderen is meer dan een laagje verf op een oppervlakte aanbrengen. Voor een goed eindresultaat is een combinatie van goede techniek en de juiste productkennis nodig. Het is belangrijk dat dat er veel aandacht aan de materialen en producten die nodig zijn te besteden. Eén daarvan is grondverf.

 

Onze klanten