Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Inbraakwerende deuren en kozijnen

Overal kan er wel eens worden ingebroken. De meeste inbrekers proberen via de deur naar binnen te komen, daarom is het dus belangrijk dat uw deuren van inbraakwerende kwaliteit zijn. Hetzelfde geldt voor kozijnen en ramen. Want als het via de deur niet lukt gaan de inbrekers meestal via het raam. Het is daarom ook belangrijk dat uw ramen en kozijnen inbraakwerend zijn. 

Kerntrekslotbeveiliging

Een manier die inbrekers gebruiken om binnen te komen is de kerntrekmethode. Deze inbraakmethode wordt vaak gebruikt: er wordt een trekschroef in de cilinder gedraaid, met behulp van een kerntrekker en een steeksleutel wordt deze gebroken. Met deze methode kunnen inbrekers al binnen 30 seconden in uw huis zijn. U kunt daarom kiezen voor veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging. Met kerntrekbeveiliging wordt de cilinder volledig afgeschermd door hard metaal. Hierdoor is deze inbreken met de kerntrekmethode nagenoeg onmogelijk.

Driepuntsslot

Een inbreker kan een slot gemakkelijk open krijgen door te ‘flipperen’ met een bankpas, stukje karton of een schroevendraaier. Met behulp van een plat object proberen zij een slot open te krijgen. Daarom is een driepuntsslot een must have om uw deur te beveiligen tegen inbraken. Dit slot is op drie plaatsen beveiligd en daarom voor een inbreker lastig om te forceren.

Keurmerken voor inbraakwerendheid

Er bestaat verschillend hang- en sluitwerk dat aan de eisen voldoet voor inbraakpreventie. U weet dat het sluitwerk voldoet aan de eisen wanneer het een PKVW keurmerk heeft. Dit staat voor Politie Keurmerk Veilig Wonen. Let bij het aanschaffen van hang- en sluitwerk altijd op of het preventief is voor inbraken.

Timmerfabriek Visser produceert en levert diverse ramen, kozijnen en deuren en adviseert u graag welk hang- en sluitwerk u het best kunt toepassen.
Neem voor vragen of meer informatie contact met ons op via het contactformulier of bel naar 075 61 779 84.