Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Een houten trap op maat laten maken

Eén van de specialiteiten van Timmerfabriek Visser is een prachtige houten trap op maat maken. Als onderdeel van het interieur is de houten trap opvallend en erg belangrijk. Een trap moet veilig zijn, prettig lopen en natuurlijk qua stijl en maatvoering perfect binnen de stijl van het huis passen. 

Timmerfabriek Visser kan dankzij vakkennis, ervaring en inzicht een prachtige houten trap maken en plaatsen in uw woning. Het is mogelijk om de trap in elk gewenste houtsoort te laten maken. Zo is kunnen wij een trap maken van Noten hout, Eiken, Mahonie of Vuren. Daarnaast werken wij de trap af met een lak- of verflaag, zodat de trap een nog mooiere uitstraling krijgt.

Voordelen van een houten trap

Een trap van hout laten maken heeft veel voordelen. Hout is een sterk product waardoor uw trap een lange levensduur heeft. Daarnaast is het milieuvriendelijk, onder andere doordat hout recyclebaar is. Houten trappen hebben een warme uitstraling. Timmerfabriek Visser kan trappen in diverse varianten en modellen maken. Doordat hout flexibel is kunnen wij de trap volledig naar uw wens maken. Zo kunt u kiezen voor een open of juist dichte trap. Bent u op zoek naar een rechte trap of heeft u liever een trap met een draai? Wij maken alle soorten trappen van hout en draaien onze handen niet om voor een uitdaging! Daarnaast is het ook mogelijk om de trapleuning door ons te laten maken en plaatsen.

Van een houten trap heeft u jarenlang plezier. Wij houden bij het ontwerpen en bouwen van de houten trap uiteraard rekening met de veiligheid en zorgen ervoor dat de trap prettig loopt.

Wilt u een perfect op maat gemaakte houten trap, volledig naar uw wens? Maak dan een afspraak via het contactformulier of bel naar 075 – 6175 79 84.