Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Maatwerk houten binnendeuren

Er zijn veel mogelijkheden voor soorten binnendeuren, van kamer en suite binnendeuren tot een klassieke binnendeur. U kunt zelf kiezen in welke vorm u uw deur wilt en of u glas of geen glas in uw deur wilt. De binnendeur kan volledig naar uw wens worden gemaakt. 

Timmerfabriek Visser levert maatwerk, ook als het gaat om houten binnendeuren. Een binnendeur geeft niet alleen een scheiding aan tussen ruimtes en zorgt er niet alleen voor dat kou en geluid uit andere ruimtes wordt tegen gehouden. Een binnendeur is ook bepalend voor de uitstraling van uw interieur. Een binnendeur van hout heeft een natuurlijk karakter en door de houten deur glans te geven ontstaat er een ruimtelijk gevoel. Binnendeuren van hout hebben veel voordelen en er zijn veel mogelijkheden qua soorten houten binnendeuren. Eén van de grootste voordelen van een houten binnendeur is natuurlijk de isolerende werking. Daarnaast is hout bewerkbaar en kan het dus altijd op maat gemaakt worden.

Mogelijkheden soorten binnendeuren

Er zijn veel mogelijkheden voor soorten binnendeuren, van kamer en suite binnendeuren tot een klassieke binnendeur. U kunt zelf kiezen in welke vorm u uw deur wilt en of u glas of geen glas in uw deur wilt. De binnendeur kan volledig naar uw wens worden gemaakt. Timmerfabriek Visser biedt drie soorten binnendeur: Landhuisstijl deuren, Zaanse binnendeuren en Zaanse stijldeuren.

Landhuisstijl binnendeuren

Sinds 1932 maken wij al Landhuisstijl binnendeuren en beschikken over vakkennis, de beste materialen en gereedschap. Hierdoor krijgt u binnendeuren van hoge kwaliteit die lang mee gaan. Landhuisstijl binnendeuren passen in een gezellige en authentieke uitstraling. De binnendeuren zijn verkrijgbaar in alle houtsoorten en kunnen daarnaast worden voorzien van een lak- of verflaag.

Zaanse binnendeuren

Zaanse binnendeuren zijn leverbaar met verschillende historische profilering. De binnendeuren kunnen worden voorzien van hang- en sluitwerk, glas en natuurstenen dorpels. Uiteraard kunnen ook deze binnendeuren op maat worden gemaakt. Zaanse binnendeuren zijn verkrijgbaar als paneeldeur, dubbele deuren, zijpaneel, met en zonder glas.

Zaanse stijlbinnendeuren

Oude huizen met authentieke details hebben vaak deuren met afwijkende maatvoering. Het is bij ons mogelijk om de Zaanse stijlbinnendeuren volledig op maat te laten maken. Zo weet u zeker dat de uitstraling van uw huis wordt bewaard en de deur altijd past. Daarnaast kan Timmerfabriek Visser replica’s maken op basis van uw oude deuren. Wij maken Zaanse stijlbinnendeuren met en zonder glas.

Wilt u een perfect op maat gemaakte houten binnendeur, volledig naar uw wens? Maak dan een afspraak via het contactformulier of bel naar 075 – 6175 79 84