Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Het speciale Visser H-raam

Timmerfabriek Visser is gespecialiseerd in het produceren van het Visser H-raam. Timmerfabriek Visser levert maatwerk wat het mogelijk maakt om het Visser H-raam in alle panden kan worden ingepast. Het raam past in zowel moderne als traditionele panden. Het raam kantelt door middel van een speciale schaarconstructie door, zodat de buitenkant van binnenuit kan worden gereinigd.

Het Visser H-raam heeft een uitvalbeveiliging, twee kierstanden, een uitstekende isolatie en is stormvast. Om de echtheid te garanderen staat er op ieder raamscharnier van het Visser H-raam de tekst “Spilka patent Norway”.

Uniek raam

Het unieke en speciale type raamscharnier van de Visser H-ramen is ooit uitgevonden in Noorwegen. Deze uitvinding maakt het mogelijk om het raam in zijn geheel naar buiten te kantelen. Waardoor er geen stukje raam naar binnen komt en u ook geen problemen heeft met gordijnen en horren. Daarnaast is het mogelijk om beide zijden van het raam gemakkelijk te wassen van binnenuit.

Het raam bevat een veiligheidspal die het raam automatisch vergrendeld. Hierdoor kunnen kinderen het raam niet verder open krijgen. Dankzij de veiligheidspal is het H-raam beveiligd tegen inbraak en is het raam stormvast.

Het raam is vrijwel overal toepasbaar en dus ook in uw woning. Het Visser H-raam kan bijvoorbeeld worden toegepast in een woonark, op een dakkapel, op de begane grond of juist op een verdieping. Daarnaast kan het raam ook ter vervanging dienen voor andere ramen, zoals voor een tuimel- of schuifraam. 

Voordelen Visser H-raam

Er zitten veel voordelen aan het Visser H-raam:
• Waterdicht
• Bijna onderhoudsvrij
• Lange technische levensduur
• Veilig in de bediening

Het Visser H-raam is zeer veelzijdig en geschikt voor iedere woning. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het Visser H-raam? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 075-6177984.