Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

De voordelen van hout

Hout is een duurzaam product en gaat bij goede behandeling lang mee. Al eeuwenlang wordt hout gebruikt om mee te bouwen en te werken. De uitstraling van dit product is natuurlijk en is een groot favoriet van veel mensen. Van binnendeuren tot trappen en van lijstwerk tot kozijnen. Timmerfabriek Visser maakt alles voor u op maat van het beste hout. Maar waarom zou u kiezen voor hout? 

Hout is duurzaam

Hout is een sterk product, het heeft een lange levensduur en is milieuvriendelijk omdat het onder andere recyclebaar is. Met een product van hout kiest u voor duurzaamheid. Hout is veelzijdig en kan voor diverse doeleinden worden ingezet. Timmerfabriek Visser kan hout voor u bewerken tot het gewenste product. Naast de mogelijkheid om allerlei vormen en producten te maken van hout, is het materiaal gemakkelijk om te schilderen. Op die manier heeft u bijvoorbeeld de perfecte deur op maat in de gewenste kleur.

Hout is sterk

Ook al kan de houtstructuur tegenwoordig mooi worden nagemaakt, er gaat niets boven het echte authentieke hout. Vaak wint de traditionele en karakteristieke uitstraling van hout het van de strakke kunststof-look. Kunststof is bij beschadiging niet mooi te herstellen en kan afbreuk doen aan de uitstraling van uw huis.

Hout is inbraakwerend

Zoals eerder genoemd is hout een sterk product. Houten deuren en kozijnen hebben een hoog inbraakwerend vermogen. Wordt er toch ingebroken dan is de schade gemakkelijk te repareren. Timmerfabriek Visser verzorgt niet alleen mooie houten producten, maar ook het beslag van uw deur of kozijn. De voordeur kan door ons worden voorzien van een meerpuntsslot. Dit slot helpt ook bij het verlagen van inbraakrisico.

Hout is isolerend

De structuur van hout heeft isolerende eigenschappen, hierdoor voorkomt u onnodig warmteverlies. Hout is energiezuinig en weert kou en geluiden van buitenaf, het is wind- en waterdicht. Het vergt het nodige onderhoud, maar hout gaat daarentegen wel jaren mee. Het materiaal is gemakkelijk schoon te maken en geeft uw woning een mooie uitstraling.

Heeft u meer vragen over hout of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Timmerfabriek Visser biedt? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons via 075 - 6177984.