Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Houten renovaties

In een vochtig klimaat zoals we die in Nederland hebben, ontstaat gemakkelijk houtrot. Dit kan worden verminderd door het gebruik van goede materialen en een goede constructie. Zijn er al houten onderdelen van uw huis verrot? Timmerfabriek Visser kan de aangetaste delen voor u repareren of vervangen zodat uw huis weer mooi is afgewerkt en tocht geen kans krijgt.

Houten kozijn renoveren

Houten kozijnen worden dagelijks blootgesteld aan wind, regen en vorst. Hierdoor raakt het hout aangetast en kan er houtrot ontstaan. Wij zorgen ervoor dat uw kozijn snel weer als nieuw zijn en kunnen de kozijnen voor u renoveren. Kozijnen zijn goed zichtbaar en verrotte kozijnen kunnen daardoor een doorn in het oog zijn. Timmerfabriek Visser komt bij u langs om de situatie te bekijken en de beste oplossing te vinden. Ter plekke verwijderen wij het aangetaste deel en vervangen wij het door een mooi, gezond stuk hout. Dit wordt volledig op maat gemaakt en laten we qua stijl op uw huis en wensen aansluiten. Het vervangen gebeurt op een nauwkeurige en vakkundige manier.

Houten trap renoveren

Is uw trap nodig toe aan vervanging? Dankzij een traprenovatie maakt u van uw oude trap een trap die er weer als nieuw uitziet. Prachtige, op maat gemaakte houten trappen zijn een specialiteit van Timmerfabriek Visser. Met een nieuwe trap ziet uw interieur er weer als nieuw uit en krijgt het een frisse, mooie uitstraling. De trap kan in diverse houtsoorten worden gemaakt en kan tevens worden voorzien van een lak- of verflaag. Een trap moet prettig lopen, veilig zijn en passen in de stijl van het huis en interieur. Dit zijn allemaal eigenschappen waar wij rekening mee houden bij het maken en plaatsen van de houten trap.

Houten deur renoveren

Door gebruik en invloeden van buitenaf worden deuren aangetast. In loop van tijd is het nodig om een houten deur te renoveren zodat deze weer voldoet aan de veiligheidseisen. Timmerfabriek Visser zorgt ervoor dat uw houten deur weer als nieuw wordt. Daarnaast maken wij houten deuren op maat. Is uw deur aan vervanging toe? Wij meten de deur in, maken een nieuwe deur uit de gewenste houtsoort, verwijderen en vervangen de bestaande deur en voorzien de deur van hang- en sluitwerk. Indien gewenst kunnen wij de deur ook nog aflakken voor u.

Uw hout laten opknappen?

Wilt u uw woning er weer als nieuw uit laten zien? Timmerfabriek renoveert en realiseert diverse houten producten. Wilt u meer weten? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel naar 075 – 61 77 984.