Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

De voordelen van een dakkapel

Uw woning meer ruimte en waarde geven? Kies dan voor een dakkapel! Het is de oplossing voor meer lichtinval en ruimte te kort. Nog niet overtuigd? Lees dan verder over de voordelen van een dakkapel.

Weer rechtop staan

Bij veel huizen wordt op de bovenverdieping en zolder de ruimte beperkt door schuine wanden. Hierdoor wordt de ruimte niet optimaal benut en kunt u niet overal rechtop staan. Ook doet de kamer het minder goed als slaapkamer of kantoor. Door een dakkapel te laten plaatsen verhoogd u het dak en wordt er meer loopruimte gecreëerd. Op deze manier kunt u weer rechtop staan zonder uw hoofd te stoten!

Een dakkapel zorgt voor licht

Lichtgebrek op de slaapkamer of zolder is een grote ergernis. Door een dakkapel komt er meer daglicht binnen, dat is zowel goed voor de ruimtebesparing, maar ook voor uw gezondheid. Daglicht is namelijk niet alleen prettig, maar ook gezond en zorgt voor de aanmaak van vitamines. Daarnaast lijkt een lichte ruimte ook optisch groter.

De waarde van uw huis stijgt

Een dakkapel zorgt voor extra vierkante meters en is dus waarde verhogend. De waarde van een huis wordt berekend door vierkante meters en het aantal bruikbare vertrekken. Een dakkapel kan dus voor een waardestijging van uw huis zorgen.

Een passende dakkapel

De mogelijkheden van dakkapellen zijn tegenwoordig eindeloos. Van beperkte uitvoeringen is tegenwoordig geen sprake meer. U kunt een dakkapel kiezen dat aansluit bij uw huis en voldoet aan uw wensen.

Wij bieden dakkapellen in alle soorten en maten aan. Heeft u interesse? Neem dan concact met ons op via het contactformulier of bel naar 075-6175 79 84