Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Houten tuindeuren op maat

Onze hardhouten tuindeuren bieden bescherming tegen weersinvloeden en dempen geluid. Het gebruik van hardhout zorgt naast bescherming ook voor een stijlvolle uitstraling. Met het mooie weer is het tijd om de tuin aan te pakken, maar veel mensen vergeten hierbij de tuindeuren terwijl deze ook bijdragen aan de uitstraling van de tuin. Timmerfabriek Visser kan houten tuindeuren op ieder gewenst formaat en met elke indeling maken.

Extra licht in huis dankzij tuindeuren

Tuindeuren zorgen niet alleen voor de uitstraling van de buitenkant van het huis, ook de binnenkant profiteert van houten tuindeuren. Dankzij de tuindeuren komt er extra licht binnen. Daarnaast komt het buiten gevoel naar binnen, wat vooral met mooi lenteweer een fijne sfeer in huis geeft. Timmerfabriek Visser helpt u graag bij het uitzoeken van de juiste tuindeuren. De houten tuindeuren moeten zowel bij de buiten- als de binnenkant van uw huis passen. Uiteraard kunt u de tuindeuren zelf schilderen. Lees hier een aantal verftips.

Soorten houten tuindeuren

Tuindeuren bestaan in verschillende vormen en maten. Wij kunnen tuindeuren in diverse soorten hout, afmetingen en vormen maken. Wilt u tuindeuren met een schuifdeur of liever een openslaande deur? Kiest u voor een raam boven de tuindeuren of heeft u liever licht van de zijkant? Timmerfabriek Visser maakt het volledig naar uw wens. Tuindeuren met zij- en bovenlicht zorgen voor extra lichtinval in huis. Dit is perfect voor de kleinere huiskamer die u optisch groter wilt maken. Maar u kunt ook voor enkel voor deuren kiezen. Wilt u weten welke tuindeuren het beste bij uw woning passen en welk ontwerp het beste aansluit op uw wensen? Wij adviseren u graag en passen het ontwerp aan op uw situatie.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden in houten tuindeuren? Neem dan contact met ons op. Bel naar 075 61 77 984 of vul ons contactformulier in.