NieuwsArchief

Houten voordeur

Een nieuwe voordeur kiezen, dat is een lastige klus. De voordeur die u kiest moet als het goed is lang meegaan. Het is een lastige keuze omdat er zo veel verschillende soorten, maten en kleuren deuren zijn. Wij vertellen u alles over de houten voordeur.

Kozijnen vervangen

Kozijnen gaan tegenwoordig lang mee, maar toch is het na verloop van tijd nodig om de kozijnen te vervangen. Wilt u weten wanneer uw kozijn echt aan vervanging toe is of hoe het vervangen van een kozijn in zijn werking gaat? Lees dan vooral verder!

Ramen en deuren tochtvrij maken

Tocht in huis is allesbehalve fijn. Tocht voelt koud aan en extra stoken helpt totaal niet. Naast warmte gaat er ook een hoop energie verloren. Het wordt steeds kouder en voordat de winter echt is begonnen is het toch wel fijn dat uw huis tochtvrij is. Maar hoe doet u dit? Dat leggen wij uit!

Ramen beschermen tegen inbraak

Inbraken: we horen het helaas nog te vaak. Als inbrekers niet de deur nemen, dan proberen ze het wel via het raam. Er is niets vervelender dan thuiskomen en erachter komen dat iemand uw woning is binnengeslopen en uw waardevolle bezittingen heeft meegenomen. Het is daarom belangrijk om de ramen van uw huis te beschermen tegen indringers. Maar hoe doet u dit? Wij hebben een paar tips om uw ramen…

Mijn houten trap kraakt, wat nu?

Heeft u een houten trap? Dan bent u misschien wel bekend met het probleem van het kraken van de trap. Er is niets vervelender dan een trap die kraakt, vooral wanneer u de trap op- of afloopt en er iemand ligt te slapen. Maar wat is de oorzaak van een krakende trap en wat is de oplossing?

Binnendeur onderhouden

Binnendeuren worden veel en vaak gebruikt. Ze worden ook snel vies en het is zeker belangrijk om een binnendeur goed te onderhouden. Een onderhoudsbeurt op zijn tijd draagt bij aan de levensduur van de deur, houdt de deur mooi en kost helemaal niet veel tijd. Daarom hebben wij een aantal tips voor u op een rijtje gezet om uw binnendeur te onderhouden.

Wat is het verschil tussen een stompe deur en een opdekdeur?

Er bestaan twee soorten binnendeuren: stompe deuren en opdekdeuren. Het is niet bij iedereen bekend wat nou precies het verschil is tussen de twee varianten. Wij leggen u het verschil tussen een stompe deur en een opdekdeur uit!

De voordelen van een schuifdeur

Naast een normale deur kunt u tegenwoordig ook kiezen voor een schuifdeur. Twijfelt u of een schuifdeur misschien iets voor uw interieur is? Lees dan verder! Wij hebben een aantal voordelen van de schuifdeur voor u op een rijtje gezet.

Houtrot tegengaan

Houtrot is een regelmatig voorkomend probleem. Als hout nat wordt kan het niet goed ventileren en drogen, hierdoor kunnen er schimmels groeien en deze schimmels tasten het hout aan. Maar hout dat door de jaren heen is gaan rotten is nog lang niet afgeschreven. U kunt namelijk op een redelijk eenvoudige manier het houtrot tegengaan. Hoe u dit doet? Dat vertellen wij!

Verschillende soorten schuifdeuren

Schuifdeuren worden steeds populairder! Schuifdeuren zijn enorm praktisch, geschikt voor ruimtes waar een draaiende deur niet handig is en natuurlijk supermooi voor in je interieur. Maar wat voor soorten schuifdeuren zijn er allemaal en welke past bij u? Wij lichten er een paar uit.

Onze klanten
   (4,5 / 5) 26 beoordelingen
    (5 / 5)
goed
House Energetics Lees meer