Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Filter op onderwerp

Zaanse houten huizen

Groene houten huizen kenmerken de Zaanstreek. De streek is internationaal bekend geworden door de Zaanse Schans en het gemeentehuis van Zaanstad. De uitstraling van de huizen wordt bepaald door de kleur, de vorm en de gevel.

Lees meer

Veiligheidsbeglazing in huis

Veiligheidsglas wordt gebruikt in huis om ongelukken met glas te voorkomen. Bij het breken van het glas ontstaan geen scherpen punten. Gehard en gelaagd glas zijn beide voorbeelden van veiligheidsglas en hebben verschillende eigenschappen.

Lees meer

Zelf een balkenplafond maken

Balkenplafonds zien we meestal in woonkamers en zolders. De balken brengen warmte en sfeer aan ieder interieur. Plafonds met houten balken zijn dan ook een mooie toevoeging aan iedere woning. Zelfs bij nieuwbouwwoningen!

Lees meer

Hout als bouwmateriaal

Hout wordt al eeuwenlang gebruikt als bouwmateriaal. Benieuwd naar alle voordelen van hout? Lees dan verder!

Lees meer

Welke soort hout is het beste voor een trap?

Bijna iedere woning heeft houten trappen. Van modern tot klassiek: een houten trap komt dankzij de warme en natuurlijke uitstraling goed tot recht in elk type interieur. Wanneer u een nieuwe trap laat plaatsen kunt u vaak kiezen uit verschillende soorten hout? Maar welke houtsoorten zijn eigenlijk het meest geschikt voor een trap?

Lees meer

Scheuren in kozijn herstellen

Na verloop van tijd kunnen er scheuren of barsten in uw houten kozijnen ontstaan. Ook houtrot is een veelgehoord probleem bij de wat oudere houten kozijnen. Hoe herstelt u schade aan een kozijn? Wij vertellen meer!

Lees meer

Houten huis laten bouwen

Een houten huis is tegenwoordig een echte trend. Architecten richten zich de laatste tijd steeds vaker op hout. En dat begrijpen wij, want er zitten veel voordelen aan een woning van hout. Wat de voordelen precies zijn? Wij zetten ze onder elkaar.

Lees meer

Houten voordeur

Een nieuwe voordeur kiezen, dat is een lastige klus. De voordeur die u kiest moet als het goed is lang meegaan. Het is een lastige keuze omdat er zo veel verschillende soorten, maten en kleuren deuren zijn. Wij vertellen u alles over de houten voordeur.

Lees meer

Ramen en deuren tochtvrij maken

Tocht in huis is allesbehalve fijn. Tocht voelt koud aan en extra stoken helpt totaal niet. Naast warmte gaat er ook een hoop energie verloren. Het wordt steeds kouder en voordat de winter echt is begonnen is het toch wel fijn dat uw huis tochtvrij is. Maar hoe doet u dit? Dat leggen wij uit!

Lees meer

Kozijnen vervangen

Kozijnen gaan tegenwoordig lang mee, maar toch is het na verloop van tijd nodig om de kozijnen te vervangen. Wilt u weten wanneer uw kozijn echt aan vervanging toe is of hoe het vervangen van een kozijn in zijn werking gaat? Lees dan vooral verder!

Lees meer

Ramen beschermen tegen inbraak

Inbraken: we horen het helaas nog te vaak. Als inbrekers niet de deur nemen, dan proberen ze het wel via het raam. Er is niets vervelender dan thuiskomen en erachter komen dat iemand uw woning is binnengeslopen en uw waardevolle bezittingen heeft meegenomen. Het is daarom belangrijk om de ramen van uw huis te beschermen tegen indringers. Maar hoe doet u dit? Wij hebbe…

Lees meer

Mijn houten trap kraakt, wat nu?

Heeft u een houten trap? Dan bent u misschien wel bekend met het probleem van het kraken van de trap. Er is niets vervelender dan een trap die kraakt, vooral wanneer u de trap op- of afloopt en er iemand ligt te slapen. Maar wat is de oorzaak van een krakende trap en wat is de oplossing?

Lees meer