Laatste nieuwsArchief

Welke deur bij welke stijl?

Binnendeuren zijn stijlbepalend voor een woning. Toch houden veel mensen niet veel rekening met binnendeuren en wordt hier weinig aandacht aan besteedt. Dat terwijl deuren voor een bepaalde sfeer kunnen zorgen. Hieronder leggen wij uit welke deur bij welke stijl past.

 

Deur snel een andere uitstraling geven

Binnendeuren zijn naast functioneel ook nog eens zeer bepalend voor de sfeer en uitstraling van de woning. Voldoet uw deur niet helemaal meer aan uw wensen, maar wilt u deze niet helemaal vervangen? Dan is het mogelijk om met kleine aanpassingen de deur een hele andere uitstraling te geven.

 

Houten dakraam

De positie waar het dakraam wordt geplaatst is van grote invloed op het inkomende daglicht. Daarnaast heeft het ook invloed op het uitzicht en de ventilatie. Het is dus van groot belang om het raam op de juiste plaats te monteren.

Een boerendeur

De boerendeur staat bij velen ook wel bekend als duodeur of dubbele deur. Het betreft in bijna alle gevallen een buitendeur. De boerendeur bestaat uit twee delen, een onder en een bovenkant. De bovenste helft van de deur kan afzonderlijk, maar ook tegelijk met de onderdeur geopend worden. 

5 voordelen van een schuifpui

Een schuifpui in de woning laten plaatsen kan een slimme zet zijn vanwege de functionaliteiten en mogelijkheden. Wij zetten een aantal voordelen op een rijtje.

 

De juiste voordeur kiezen

De voordeur is het visitekaartje van de woning. Het is vaak het eerste wat mensen zien die op bezoek komen. Een voordeur moet passen bij de uitstraling van de woning. Het uitzoeken van een nieuwe voordeur kan veel tijd in beslag nemen. De kosten verschillen enorm en er zijn ontelbaar veel modellen op de markt te vinden.

Houten gevelbekleding

Houten gevelbekleding in Nederland is aan een opmars bezig en wordt steeds populairder voor zowel woningen al bedrijfspanden. Het heeft een duurzaam karakter, ziet er goed uit, geeft een authentieke uitstaling en is relatief eenvoudig te onderhouden. Veel houtsoorten zijn geschikt om te gebruikt voor gevelbekleding en de opties zijn oneindig.

Combinatie deur en kozijn

Door de deur en kozijn te combineren straalt uw woning een rust en geordendheid uit die perfect aansluit op uw interieur. Wij gebruiken hetzelfde houtsoort voor beide producten. Onze binnendeuren en kozijnen zijn van een hoge kwaliteit en worden met zorg gemaakt.

 

Inbraakbeveiliging deur

Vaak worden we bang gemaakt door verhalen over inbrekers in de krant of in het nieuws. Het idee van vreemde mensen in uw woning is natuurlijk ook angstaanjagend. Wat kunt u eraan doen om de kans op inbraak te minimaliseren? Wij nemen in dit artikel kort door wat de beste manieren zijn om uw huis of bedrijfspand te beschermen tegen inbrekers.

Trap kiezen bij nieuwbouw

Het kopen van een nieuwbouwwoning kent vele voordelen. U hoeft zich geen zorgen te maken om onverwachte kosten, zoals bij oudere woningen vaak het geval is. Een ander voordeel is dat u alles vanaf basis zelf kunt inrichten. In het geval van de trap kunt u zelf de materialen, vorm en afwerking bepalen. Er zijn veel aspecten om rekening mee te houden. Waar moet u op letten bij het kiezen van een…

Onze klanten