Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Het visser H-raam veilig en bestand tegen elke weersomstandigheid

Het Visser H-raam is een specialistisch product gecreëerd door Timmerfabriek Visser. Door middel van een speciaal constructiemechanisme kantelt het raam naar buiten waardoor het schoon houden van uw ramen een stuk eenvoudiger wordt. Daarnaast is het raam ook nog eens bestand tegen harde windstoten. Het raam is gecertificeerd en voldoet aan alle Nederlandse wind en waterdichtheid eisen.

Het Visser H-raam is een specialistisch product gecreëerd door Timmerfabriek Visser. Door middel van een speciaal constructiemechanisme kantelt het raam naar buiten waardoor het schoon houden van uw ramen een stuk eenvoudiger wordt. Daarnaast is het raam ook nog eens bestand tegen harde windstoten 

Hoe werkt het H-raam

Het speciale raamscharnier maakt het mogelijk om het raam naar buiten te kantelen. Hierdoor komt geen enkel stukje raam naar binnen. Tevens bevat het Visser H-raam ook een veiligheidspal die het raam automatisch vergrendelt zodra deze gesloten wordt. Bij het openen van het raam heeft u daarom ook beide handen nodig om deze vergrendeling te ontsluiten. Het is voor jonge kinderen dus niet mogelijk om dit raam zelfstandig te openen. 

Waar kunt u dit raam toepassen?

Het toepassen van het H-raam kan op iedere verdieping overal. Het raam komt echter het beste tot zijn recht bij moeilijk bereikbare plaatsen, denkt u hierbij aan de eerste of tweede verdieping. Als uw huidige ramen aan vervanging toe zijn biedt het u als alternatief ook erg veel mogelijkheden. 

Bestendigheid

Visser H-ramen voldoen aan de allerhoogste eisen die in Nederland aan ramen wordt gesteld. Een test in Delft wees uit dat het raam voldoet aan de norm K-100, dat wil zeggen dat het wind- en waterdicht is tot 100 meter hoog aan de kust. De tekst "Spilka patent Norway" op ieder raamscharnier staat garant voor de legitimiteit. 
Bent u benieuwd naar hoe Timmerfabriek Visser uw woning kan voorzien van een door ons ontwikkelde H-raam? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of bel naar 075 – 61 77 984.