Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Verminder tocht in uw kozijnen

Tijdens de wintermaanden komt tocht ineens veel vaker voor. Wanneer de tempraturen dalen merkt u al snel dat dit één van de vervelendste dingen in u woning is. De woning kan koud aanvoelen en er gaat veel energie verloren. Dit is zonde! Timmerfabriek Visser kan dit voor u verhelpen.

Tocht in uw woning

Door spleten en tochten in kozijnen verdwijnt een groot deel van de warmte uit uw woning. Het wooncomfort kan daardoor gemakkelijk worden aangetast en de kosten stijgen. Er zijn verschillende mogelijkheden om tocht te verminderen of tegen te gaan. Goede isolatie, tochtbestrijding, nieuwe kozijnen of verbetering van het klimaat in de woning.

Goede isolatie

Een goede, geïsoleerde woning zorgt ervoor dat u minder energie verbruikt en uw woning langer warm blijft. De vervanging van uw kozijnen kan de isolatiewaarde en daarmee ook het wooncomfort zeker verhogen. HR++ glas is het beste om een woning te isoleren. Dit glas bestaat uit twee individuele lagen met daartussen een laag gas.

Voorzetramen

Wanneer u nieuwe ramen en kozijnen te duur vindt, bestaan er voorzetramen. Deze ramen dienen ter vervanging van dubbelglas die de woning extra isoleren.

Tochtbestrijding

Er zijn verschillende manieren, naast voorzetramen of een nieuw kozijn, om uw woning beter te isoleren. Denk bijvoorbeeld aan isolatiefolie. Hiermee zorgt u ervoor dat er minder warmte verloren gaat. Het is belangrijk isolatiefolie op de juiste manier te plaatsen zodat het de kans heeft om de warmte vast te houden. Het plaatsen van tochtstrips kan ook veel warmte binnen huis houden. Plaats deze op kozijnen of deuren en bespaar gemakkelijk energie.

Tocht & binnenklimaat

De meeste tocht komt voor op de plekken waar het kozijn draait en waar deze aan de gevel vastzit. Bij de voordeur is er vaak kans op toch door de brievenbus, ook dit is gemakkelijk op te lossen. Door het beperken van tochtplekken kan de verwarming een graadje omlaag. Dit bespaart op jaarbasis een hoop stookkosten en is beter voor het milieu. Met uw hand of een brandende aansteker ontdekt u de afkomst van tocht. Zo weet u precies waar het vandaan komt en welke kieren gedicht moeten worden.

Bent u benieuwd wat Timmerfabriek Visser voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 075 – 61 77 984.