Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Kantelraam van hout

Er zijn veel verschillende soorten ramen en kozijnen. Een type raam dat veel wordt gebruikt is het kantelraam. Dit raam heeft meerdere standen waardoor het naar binnen kan kiepen voor frisse lucht, of helemaal open kan zwaaien.

Timmerfabriek Visser heeft kantelramen in diverse maten. Ook zijn de ramen/kozijnen verkrijgbaar voor verschillende situaties. Dit kan een dakraam zijn, een badkamer raam, een keukenraam etc.

Soorten kantelramen

Kantelramen worden ook wel kiepramen genoemd. Deze ramen zijn in diverse situaties toepasbaar. Zo is een kantelraam op een schuin dak anders dan een kiepraam boven een deur of een kiepraam in een rechte wand. Onze medewerkers kunnen u adviseren over het meest geschikte raam. Het afstellen van een raam is een vak apart. Het afstellen zorgt er namelijk voor dat het raam goed sluit en open gaat. Onze vakmannen weten precies waar zij op moeten letten bij het afstellen van de kantelramen.

Onderhoud

Naast het op de juiste manier plaatsen van een raam, is het juiste onderhoud van een raam belangrijk. Maak het raam regelmatig schoon en controleer het daarbij meteen op eventuele beschadigingen. Zo bent u er op tijd bij en kunnen mankementen snel worden voorkomen en verholpen.

Houten kantelraam

Kantelramen zijn in verschillende materialen verkrijgbaar. Een houten kantelraam is zo geplaatst. Deze zijn makkelijk op maat te maken en vaak de goedkoopste optie. Het hout geeft een mooie, authentieke uitstraling. Met kunststof kunt u kiezen voor houtstructuur, maar écht hout voelt dan toch fijner aan.

Huisdieren

Het lijkt overdreven om te zeggen, maar pas op met uw huisdieren. Vooral katten kunnen de neiging hebben om door een kantelraam het dak op te klimmen. Ze kunnen naar beneden glijden en vast komen te zitten in bijvoorbeeld de dakgoot. Let daarom op uw huisdieren als u een kantelraam openzet.

Bent u benieuwd wat Timmerfabriek Visser voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 075 – 61 77 984.