Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Filter op onderwerp

Een houten kozijn op maat door Timmerfabriek Visser

Steeds meer mensen stappen over van kuststof kozijnen naar houten kozijnen. Hout biedt ons steeds meer mogelijkheden op het gebied van onderhoud en kwaliteit. Kijk naar de woningen in Amsterdam, deze kozijnen zijn misschien wel meer dan honderd jaar oud. Door de juiste kwaliteit en goed onderhoud zijn het nog steeds dezelfde kozijnen. 

Lees meer

Het visser H-raam veilig en bestand tegen elke weersomstandigheid

Het Visser H-raam is een specialistisch product gecreëerd door Timmerfabriek Visser. Door middel van een speciaal constructiemechanisme kantelt het raam naar buiten waardoor het schoon houden van uw ramen een stuk eenvoudiger wordt. Daarnaast is het raam ook nog eens bestand tegen harde windstoten. Het raam is gecertificeerd en voldoet aan alle Nederlandse wind en wat…

Lees meer

Last van een klemmende deur in de winter?

Gedurende de koude wintermaanden daalt de luchtvochtigheid in huis aanzienlijk. Dit kan gevolgen hebben voor het hout in uw huis. Houdt er daarom altijd rekening mee dat hout in de winter uitzet en in de zomer krimpt. 
Lees meer

Vaste trap naar zolder

Bent u het ook helemaal zat om telkens weer die gevaarlijke zoldertrap naar beneden te trekken en krijgt u nooit de benodigde spullen door het kleine trapgat heen? Door middel van een vaste trap naar de zolder bent u verzekerd van een veilige trap met genoeg ruimte om hier spullen doorheen te krijgen. Hieronder leggen wij u voor wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer

De woontrend voor 2018: veel hout

In 2017 zagen we veel glas met strakke muren. In 2018 slaat de woningtrend een nieuwe weg in. U kunt volgend jaar veel hout verwachten. Met hout geeft u direct veel ruimte, sfeer en gezelligheid aan uw woning. Ook het combineren van verschillende soorten hout lijkt terug te komen.

Lees meer

4 seizoenen pui

Bent u op zoek naar een tuindeur waarmee u het buitengevoel naar binnen haalt? Wilt u een mooi verloop van de woning naar de tuin? Dan kan een 4 seizoenen pui de oplossing zijn, want deze pui bestaat uit vier deuren die alle vier open kunnen om een gevoel van vrijheid en een groter buitengevoel te creëren. Met deze pui kunt u vier seizoenen lang genieten en waarom? Da…

Lees meer

Soorten buitenluiken

Meestal worden buitenluiken toegepast om de uitstraling van een woning te verbeteren, maar de oorspronkelijke functionaliteiten zijn het weren van wind, regen en licht. Deze werden vroeger gebruikt omdat glas erg duur was. Tegenwoordig worden de luiken gebruikt als bescherming tegen inbraak, geluid en thermische isolatie.

Lees meer

Kantelraam van hout

Er zijn veel verschillende soorten ramen en kozijnen. Een type raam dat veel wordt gebruikt is het kantelraam. Dit raam heeft meerdere standen waardoor het naar binnen kan kiepen voor frisse lucht, of helemaal open kan zwaaien.

Lees meer

Verminder tocht in uw kozijnen

Tijdens de wintermaanden komt tocht ineens veel vaker voor. Wanneer de tempraturen dalen merkt u al snel dat dit één van de vervelendste dingen in u woning is. De woning kan koud aanvoelen en er gaat veel energie verloren. Dit is zonde! Timmerfabriek Visser kan dit voor u verhelpen.

Lees meer

Onderhoud van de dakkapel

Wanneer u de eigenaar bent van een woning met een houten dakkapel, wilt u natuurlijk dat deze lang mee zal gaan en dat deze er goed uitziet. Dat kan ook, maar dan zult u de dakkapel van regelmatig onderhoud moeten voorzien. Gelukkig hoeft het onderhoud helemaal niet duur te zijn, wanneer u dit regelmatig bij zal houden. Want ten slotte brengt achterstallig onderhoud h…

Lees meer

Binnendeuren

Wanneer u een kamer wilt afsluiten van de andere kamer is een binnendeur de geschikte oplossing. Dit is één van de meest gebruikte manieren om een kamer af te sluiten en bijna ieder huis beschikt over deuren om kamers af te scheiden van andere ruimtes. Er zijn tegenwoordig veel verschillende binnendeuren en omlijstingen beschikbaar.

Lees meer

Grondverf, wat is het en wanneer gebruik je het

Schilderen is meer dan een laagje verf op een oppervlakte aanbrengen. Voor een goed eindresultaat is een combinatie van goede techniek en de juiste productkennis nodig. Het is belangrijk dat dat er veel aandacht aan de materialen en producten die nodig zijn te besteden. Eén daarvan is grondverf.

Lees meer