Laatste nieuwsArchief

Een toog in huis maken

Een toog is een sfeervolle oplossing wanneer een deur overbodig is. Het geeft toegang tot een andere ruimte zonder dat het de boel afsluit. Het is als het ware een open boog in de muur dat u toegang verleent tot de volgende ruimte. Hoe gaat het plaatsen van een toog in zijn werk? Wij leggen het u uit in een stappenplan.

 

Raamkozijnen op maat laten maken

Een kozijn is niks meer dan een omlijsting van een deur of van een raam. Ze zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, zoals houten, metalen of kunststoffen kozijnen. Maar ze zijn ook in bogen, rechte lijnen en andere bijzondere vormen verkrijgbaar. Tijdens het kiezen van een raam of deur wilt u ook vrij zijn in uw keuze voor het kozijn. Daarom kunnen wij voor u de perfecte kozijnen…

Houten balken restaureren

Houten balken zijn stijlvol en geven een warme sfeer aan uw woning. Vooral wanneer ze geplaatst zijn/worden in oude huizen. Toch zien we de laatste tijd ook in moderne en nieuwbouwwoningen de houten balken voorbij komen. In de meeste gevallen komen houten balken voor in de wat oudere huizen en dan zijn ze vaak onderdeeldeel van de dakconstructie. De houten balken in oudere huizen zijn vaak niet…

Een tijdloze trap kiezen

Iedereen wil graag een tijdloze trap zodat ze niet steeds de stijl hoeven te veranderen van hun huidige trap. Maar wat zorgt ervoor dat een trap tijdloos wordt? Wij hebben het voor u uitgezocht.

Verschil tussen een binnen- en buitendeur

Dat een binnendeur voor binnen is en een buitendeur voor buiten spreekt eigenlijk voor zich. Maar het komt nog wel eens voor dat mensen denken dat binnendeuren ook buiten kunnen worden gebruikt, maar dat is helaas niet het geval. Er zal bij het kiezen van een binnen- en buitendeur toch echt rekening gehouden moeten worden met bepaalde punten.

Trap-trends

Is uw trap toe aan vervanging? Moet deze gerenoveerd worden of bent u benieuwd naar de nieuwste trap-trends? Dan bent u hier goed! Elk jaar duiken er nieuwe trends op en zo ook bij trappen. Wij hebben er een aantal voor u uitgelicht.

De gevel restaureren

Restaureren houdt in dat het terug wordt gebracht in de oude staat. Het gebeurt vooral bij oudere gebouwen zodat de uitstraling en sfeer behouden blijven. Restauratie en renovatie zijn wel verschillend van elkaar maar worden toch vaak door elkaar gehaald. Renovatie is namelijk een ingrijpende verbouwing zodat iets woonbaar wordt en een restauratie is het terugbrengen in de originele staat. Hier…

Opbergruimtes in en onder de trap

Het maken van lades in traptreden wordt steeds populairder in Nederland. Waarom zou u extra opbergruimte in de trap verwerken? Wij hebben wat voordelen en mogelijkheden op een rijtje gezet, zodat u precies weet waarom een opbergruimte in de trap ideaal is.

Deurtrends 2018

Past de deur in de stijl van het huis, is er gekozen voor een opvallende deur of juist voor een neutrale en van welk materiaal moet de deur zijn? De antwoorden op deze vragen veranderen elk jaar vanwege de trends die er steeds opduiken, wij hebben de trends van 2018 opgezocht zodat u weet wat er nu hip is!

Speciale trappen

Wilt u graag een nieuwe trap of gaat u renoveren en houdt u wel van iets opvallends? Dan zijn deze 5 trappen perfect voor u. De trappen in dit lijstje zorgen ervoor dat ‘blikvanger’ een  understatement wordt.

Onze klanten