Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

5 voordelen van een schuifpui

Een schuifpui in de woning laten plaatsen kan een slimme zet zijn vanwege de functionaliteiten en mogelijkheden. Wij zetten een aantal voordelen op een rijtje.

Een schuifpui in de woning laten plaatsen kan een slimme zet zijn vanwege de functionaliteiten en mogelijkheden. Wij zetten een aantal voordelen op een rijtje.

Laat binnen en buiten in elkaar overglijden
Schuifpuien maken het makkelijk om buiten naar binnen te brengen. Er ontstaat een vloeiende overloop tussen de woning en de achtertuin. De grote, glazen ruiten die een schuifpui vaak heeft geven u een volledig zicht in de achtertuin en daarbuiten.

Veiligheid
Vroeger hadden schuifpuien een reputatie als onveilig omdat deze niet altijd met veiligheidsglas werden geïnstalleerd. Tegenwoordig zijn de meeste schuifpuien uitgerust met veiligheidsglas en goede sloten.

Meer ruimte
Zoals de naam al doet vermoeden, schuifpuien maken geen draai. Ze glijden simpelweg langs een rails en zwaaien niet open. Hierdoor heeft u geen extra ruimte nodig om de deur in te kunnen openen.

Natuurlijke lichtinval
De ramen in schuifpuien lopen helemaal van boven naar beneden. Dankzij dit design kunt u maximaal profiteren van lichtinval van buitenaf.

Makkelijk te bedienen
Een schuifpui rijdt makkelijk over de rails. Om de pui te openen hoeft u alleen het paneel een zetje te geven. Hierdoor heeft u makkelijk toegang naar buiten, iets wat met name in de zomer enorm comfortabel is.

Contact
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een schuifpui in uw woning? Neem dan contact op met Timmerfabriek Visser door t bellen naar 075 6177 984 of vul het contactformulier in.