Laatste nieuwsArchief

Waar moet een trap aan voldoen?

Bij het maken en plaatsen van een trap is nauwkeurig vakwerk geboden. Bedenkt u zich dat u waarschijnlijk duizenden keren de trap zult belopen. Met deze kennis is het achterhoofd gaat u op zoek naar een trap met een juiste maatvoering en beloopbaarheid.

 

Deur afhangen

Deuren afhangen is geen moeilijke klus, maar het moet wel goed gebeuren. In dit nieuwsbericht leggen we kort uit hoe u netjes een deur afhangt.

 

Houten dakkapellen

Een houten dakkapel biedt meer ruimte op zolder en kan van een krappe ruimte een mooie ruime zolder maken. Naast meer ruimte zorgt het ook voor meer licht.

Kunststof of houten kozijnen?

Wij krijgen vaak de vraag of mensen voor houten of kunststof kozijnen moeten kiezen. De keuze tussen houten of kunststof kozijnen is voordelen tegen nadelen afwegen. Wij zetten de verschillen voor u op een rijtje.

Naden en kieren dichten

De meeste woningen zijn niet bepaalt luchtdicht. Een paar naden en kieren in de woning zijn geen ramp. Sterker nog, het heeft een ventilerend effect. Toch is een grote hoeveelheid tocht in een woning niet wenselijk. Het gaat ten koste van het wooncomfort en zorgt voor een hogere energierekening.

Ruimte van de trap goed benutten

Een trap staat vaak in de weg en neemt veel ruimte in beslag. Al heeft u een hoektrap of een andere trap in de kamer staan herkent u dit probleem vast wel. Het is mogelijk om een groot deel van de ruimte terug te winnen door creatief om te gaan met de ruimte die er is. Wij hebben een paar ideeën voor de ruimte onder de trap op een rij gezet zodat u de ruimte onder uw trap optimaal kunt benutten…

Vervangen van de trap in uw huidige woning

Is uw trap af, oud en versleten? Dan is het tijd om uw trap te laten vervangen. Dit is niet alleen bevorderlijk voor uw veiligheid, maar ook voor de uitstraling van uw woning. Bij Timmerfabriek Visser bent u aan het juiste adres. De bestaande trap vervangen voor een nieuwe, elegante houten trap van Timmerfabriek Visser is een keus waar u geen spijt van krijgt. 

 

Houten gevelbekledingen

Timmerfabriek Visser heeft al decennia lang ervaring in het aanbrengen en monteren van houten gevelbekleding. Onze specialisten kijken samen met u naar de beste mogelijkheden voor uw woning of pand. Dankzij onze rijke ervaring kunt u rekenen op een goed resultaat.

 

Een houten kozijn op maat door Timmerfabriek Visser

Steeds meer mensen stappen over van kuststof kozijnen naar houten kozijnen. Hout biedt ons steeds meer mogelijkheden op het gebied van onderhoud en kwaliteit. Kijk naar de woningen in Amsterdam, deze kozijnen zijn misschien wel meer dan honderd jaar oud. Door de juiste kwaliteit en goed onderhoud zijn het nog steeds dezelfde kozijnen. 

Last van een klemmende deur in de winter?

Gedurende de koude wintermaanden daalt de luchtvochtigheid in huis aanzienlijk. Dit kan gevolgen hebben voor het hout in uw huis. Houdt er daarom altijd rekening mee dat hout in de winter uitzet en in de zomer krimpt. 
 
Onze klanten