Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Houten trap renoveren

Een houten trap renoveren kan op diverse manieren. Uw houten trap kan op een snelle manier vernieuwd worden. Verschillende mogelijkheden daarbij zijn: schuren en schilderen, overzettreden laten plaatsen of delen van de trap laten vervangen.

Een houten trap renoveren kan op diverse manieren. Uw houten trap kan op een snelle manier vernieuwd worden. Verschillende mogelijkheden zijn daarbij: schuren en schilderen, overzettreden laten plaatsen of delen van de trap laten vervangen.

Schuren en schilderen

Op deze manier zou u zelf de trap kunnen herstellen. Door de trap te schuren en te schilderen creëer je veel mogelijkheden om uw interieur een andere uitstraling te geven. Een andere mogelijkheid is om uw trap in de olie of lak te zetten. Hiermee kunt u alle kanten op qua kleur. De trap ziet na deze behandeling er weer uit als nieuw.

Houten overzettreden

Het gebruik maken van overzettreden vergt maatwerk en professionaliteit. Deze klus kunt u het beste uitbesteden.
De overzettreden zijn vaak van laminaat, maar ook bestaan er veel overzettreden met een toplaag van eikenhout. De overzettreden van eikenhout hebben vaak de voorkeur als er gerenoveerd wordt. Hiermee wordt het uiterlijk van de trap behouden.

Trapdelen vervangen

U kunt er ook voor kiezen om bepaalde trapdelen te vervangen, zoals de trapleuning, de trapwangen, de stootborden of losse treden. Door onderdelen te vervangen, zorgt u ervoor dat het in zijn geheel een nieuwe uitstraling geeft.

Bij Timmerfabriek Visser zijn wij gespecialiseerd in het renoveren van trappen. Heeft u vragen over uw trap? Bel naar 075 – 6177 984  of vul ons contactformulier in.