Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Filter op onderwerp

Hout impregneren

Overweegt u om een tuinhuis, overkapping, veranda of iets anders van hout aan te schaffen? Dan bent u vast weleens het begrip ‘impregneren’ tegen gekomen. Wat is impregneren nou eigenlijk en waarom is dit nodig?

Lees meer

Trap renoveren

Bent u van plan om een nieuwe trap te plaatsen in uw woning? In de meeste gevallen is het niet nodig om de hele trap te vervangen. Het is vaak goed mogelijk om de oude trap te renoveren, zodat deze er weer als nieuw uitziet. Wacht dus even met het aanschaffen van een nieuwe trap en ontdek wat er allemaal mogelijk is met een traprenovatie.

Lees meer

Hoe kunt u hout bewerken?

Als u onbehandeld hout wilt beschermen zijn er verschillende manieren waar u gebruik van kunt maken. Als u het hout wilt laten behandelen kunt u kiezen voor lak, houtolie, was of beits. Wij zetten de verschillende behandeltechnieken voor u op een rijtje. 

Lees meer

5 trends in kozijnen en deuren

Er is tegenwoordig veel mogelijk en we gaan allemaal met de tijd mee. Ook op het gebied van deuren en kozijnen zijn er nieuwe ontwikkelingen. Lees hier meer.

Lees meer

Verantwoord hout kiezen

Verantwoord hout kiezen kan op meerdere manieren. Het beste is om tweedehands hout her te gebruiken. U kunt natuurlijk ook kiezen voor verantwoord hout uit een duurzaam beheerd bos. Hout is op zichzelf een zeer duurzaam product. Bomen zijn tot in de eeuwigheid opnieuw te planten en er zijn relatief weinig fossiele brandstoffen nodig voor het kappen, vervoeren en bewer…

Lees meer

Dakkapel vergunning

Voordat u een dakkapel laat plaatsen is het belangrijk om te weten of u een vergunning nodig heeft. Maar wanneer bent u verplicht om een vergunning aan te vragen en wanneer kunt u vrijuit bouwen?

Lees meer

Deur snel een andere uitstraling geven

Binnendeuren zijn naast functioneel ook nog eens zeer bepalend voor de sfeer en uitstraling van de woning. Voldoet uw deur niet helemaal meer aan uw wensen, maar wilt u deze niet helemaal vervangen? Dan is het mogelijk om met kleine aanpassingen de deur een hele andere uitstraling te geven.

Lees meer

Welke deur bij welke stijl?

Binnendeuren zijn stijlbepalend voor een woning. Toch houden veel mensen niet veel rekening met binnendeuren en wordt hier weinig aandacht aan besteedt. Dat terwijl deuren voor een bepaalde sfeer kunnen zorgen. Hieronder leggen wij uit welke deur bij welke stijl past.

Lees meer

De juiste voordeur kiezen

De voordeur is het visitekaartje van de woning. Het is vaak het eerste wat mensen zien die op bezoek komen. Een voordeur moet passen bij de uitstraling van de woning. Het uitzoeken van een nieuwe voordeur kan veel tijd in beslag nemen. De kosten verschillen enorm en er zijn ontelbaar veel modellen op de markt te vinden.

Lees meer

5 voordelen van een schuifpui

Een schuifpui in de woning laten plaatsen kan een slimme zet zijn vanwege de functionaliteiten en mogelijkheden. Wij zetten een aantal voordelen op een rijtje.

Lees meer

Een boerendeur

De boerendeur staat bij velen ook wel bekend als duodeur of dubbele deur. Het betreft in bijna alle gevallen een buitendeur. De boerendeur bestaat uit twee delen, een onder en een bovenkant. De bovenste helft van de deur kan afzonderlijk, maar ook tegelijk met de onderdeur geopend worden. 

Lees meer

Houten dakraam

De positie waar het dakraam wordt geplaatst is van grote invloed op het inkomende daglicht. Daarnaast heeft het ook invloed op het uitzicht en de ventilatie. Het is dus van groot belang om het raam op de juiste plaats te monteren.

Lees meer