Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Vlizotrap zolder vervangen voor vaste trap

Denkt u erover na om een vaste trap naar zolder te laten maken? Timmerfabriek Visser is gespecialiseerd in het op maat maken van prachtige en functionele houten trappen. Lees hier de voordelen van een vaste trap!

Een vlizotrap is niet de meest handige verbinding met de zolder. Om de trap uit te klappen heeft u vaak een hulpmiddel nodig; het plafond is te hoog om er zelf bij te kunnen. Heeft u een zolder die hoog genoeg is om te staan en wilt u deze ruimte graag meer bij de woning betrekken? Dan kunt u ervoor kiezen om een vaste trap naar de zolder te laten maken.

Voordelen van een vaste trap

Een vaste trap zorgt ervoor dat je makkelijker en veiliger de zolder op kunt komen. Hierdoor wordt de zolder vaak een echte woonruimte die frequenter gebruikt wordt dan wanneer er een vlizotrap is.

Stijgende waarde

Doordat de zolder eenvoudiger bereikt kan worden zult u zien dat u er veel voordeel uit kunt halen. Zo is een zolder met vaste trap makkelijk om te toveren tot een extra slaapkamer. Een andere optie is bijvoorbeeld een kantoorruimte of een speelruimte voor de kinderen. Kiest u voor een vaste trap dan mogen de vierkante meters van de zolder bij het woonoppervlak gerekend worden. Logischerwijs stijgt de waarde van uw woning mee met de extra beschikbare leefruimte in de woning.

Eisen

Als u kiest voor een zoldertrap dan moet deze natuurlijk wel functioneel zijn. De zoldertrap moet aan een aantal eisen voldoen:

  •        De zoldertrap moet veilig zijn
  •        De zoldertrap moet stevig zijn
  •        Er moet een goede leuning zijn
  •        Er moet een hekwerk omheen geplaatst worden
  •        De trap moet niet in de weg zitten
  •        Er moet voldoende loopruimte zijn

Contact

Denkt u erover na om een vaste trap naar zolder te laten maken? Timmerfabriek Visser is gespecialiseerd in het op maat maken van prachtige en functionele houten trappen. Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 075 - 61 77 984.