Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Binnendeuren voor verschillende interieurstijlen

Een losse trap in de hal of woonkamer zorgt vaak voor een onhandig stukje ruimte onder de trap, waar je niet zo veel mee kan. Daar hebben wij een goede oplossing voor: een trapkast! Kiest u voor een dichte trap dan is de ruimte onder de trap goed om te toveren tot een voorraadkast of extra opbergruimte. Lees hier onder alles over de voordelen en de mogelijkheden van een trapkast.

Scandinavisch, landelijk, industrieel, bohemian of minimalistisch: een handje vol populaire interieurstijlen voor 2019.  Welke stijl is uw favoriet? Heeft u eenmaal gekozen voor een bepaalde inrichtingsstijl dan kan het lastig zijn om alle elementen van het interieur één geheel te laten vormen. Neem bijvoorbeeld de binnendeuren. Voor het totaalplaatje deze dienen in dezelfde stijl te zijn als de rest van uw woning. Een strakke stalen deur past bijvoorbeeld niet zo goed in een landelijke inrichting. Maar wat dan wel? Lees mee voor tips omtrent binnendeuren!

Landelijk

Versterk de landelijke uitstraling van uw woning met prachtige landelijke binnendeuren. Een typisch landelijke binnendeur is eenvoudig en robuust. Deze deuren zijn vaak uitgevoerd met een recht profiel en verticale groeven. Maak de landelijke uitstraling van je interieur compleet door te kiezen voor bijpassend deurbeslag.

Scandinavisch

Zachte kleuren en veel lichtinval: de basiselementen van een Scandinavische inrichting. Kies hierbij voor deuren in een zachte kleur met een raam om licht door te laten. Wilt u wel lichtinval maar geen doorkijkramen, kies dan voor melkglas.

Minimalistisch

Bij een minimalistische wooninrichting horen ook minimalistische binnendeuren. Wij adviseren u om te kiezen voor vlakke deuren zonder ramen of randen. Met een mooie strakke deurgreep kunt u alsnog een unieke touch aan de simpele deur geven.

Industrieel

Houdt u van de stoere en strakke uitstraling van een industriële woonstijl? Dan maakt u de woning af door te kiezen voor zwarte deuren met veel glas. Erg populair zijn tegenwoordig de zwarte stalen deuren. Een goed alternatief is een zwarte houten deur met glas. Dit heeft dezelfde uitstraling maar is iets beter betaalbaar dan de stalen versie!

Bohemian

Een van de hoofdelementen van een bohemian woonstijl is goud. Dit zie je terug in bijvoorbeeld accessoires of het behang. Kies voor een binnendeur met gouden deurgreep om een perfect geheel te krijgen!

Contact

Wilt u uw binnendeuren laten renoveren of nieuwe deuren laten plaatsen in een stijl die perfect bij de rest van uw interieur past? Timmerfabriek Visser is gespecialiseerd in op maat gemaakte binnendeuren. Neem contact met ons op via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 075 - 61 77 984.