Laatste nieuwsArchief

Een open of dichte trap kiezen?

Gaat u uw trap renoveren? Of wilt u een geheel nieuwe trap laten plaatsen? Twijfelt u nog tussen een open of een dichte trap? Lees dan hieronder de verschillen en de voor- en nadelen van beide opties!

Deur renoveren

Zijn uw deuren oud of beschadigd maar wilt u geen nieuwe deuren aanschaffen? Zelfs deuren in redelijk slechte staat kunnen er mooi uit gaan zien na een opknapbeurt! Lees snel verder hoe en wat u kunt doen.

Dé interieurtrends voor 2019

Een nieuw jaar, dus nieuwe trends voor het inrichten van je huis. Gaat u verhuizen of verbouwen en zoekt u inspiratie? Of bent u simpelweg benieuwd naar de nieuwste trends? Lees dan snel verder. Een tipje van de sluier: hout is erg belangrijk!

Ontdek de voordelen van hout

Denk je erover om nieuwe kozijnen te plaatsen? Of is je gevel toe aan een opfrisbeurt? Twijfel je nog over hout of kunststof? We hebben hieronder de voordelen van hout op een rijtje gezet!

Houten hekwerk

Wilt u mooi hekwerk om uw tuin heen? Kies dan voor een houten hekwerk. Er is veel mogelijk met hout, het kan goed behandeld worden en daarnaast bestaan er diverse soorten die zeer geschikt zijn voor gebruik in de tuin. Timmerfabriek Visser maakt allerlei houten onderdelen op maat en kan ook een tuinhek voor u op maat maken.

 

Kijk eens omhoog

Een bezoek aan Amsterdam is altijd leuk. Winkelen in de Kalverstraat of een terrasje pakken op het Rembrandtplein, in Amsterdam is van alles te doen. Op ooghoogte is de stad is al een bezienswaardigheid op zich, maar kijk ook eens omhoog! Bijzondere gevels en lijstwerken bevinden zich vaak niet op ooghoogte, terwijl het prachtig is om te zien. Ook Timmerfabriek Visser maakt of restaureert dit…

Hierom kiezen voor mahonie hout?

Over het algemeen worden kozijn gemaakt van hardhout. Hardhout is afkomstig van loofbomen. Het is ook heel goed mogelijk om kozijnen van zachthout in uw woning te plaatsen. Zachthout is afkomstig van naaldbomen. De naam van het hout kan wat verwarring opbrengen. Het is namelijk zo dat hard- of zachthout niks zegt over de daadwerkelijke hardheid en duurzaamheid van het hout. Beide houtsoorten…

Zelf de kozijnen vervangen

Tegenwoordig willen mensen graag zelf dingen aanpakken, onder andere omdat dit kosten scheelt. Houten kozijnen gaan lang mee, zeker als zij goed geplaatst zijn. U kunt ervoor kiezen om kozijnen zelf te plaatsen of laat u de kozijnen liever plaatsen door een professional? In dit artikel zetten wij alle stappen onder elkaar.

Houten vensterbank

Een houten vensterbank is een mooie aanvulling op uw interieur. Elk houten vensterbank heeft zijn eigen unieke patroon en maakt de vensterbank erg bijzonder. Het voordeel van een houten vensterbank is dat het een natuurlijke en bijzondere uitstraling geeft. Het is net even wat anders dan de standaard vensterbanken. Bovendien brengt de vensterbank een subtiele houtachtige geur met zich mee…

Waarom iedereen moet kiezen voor hout

Hout is een grondstof dat vele voordelen met zich meebrengt. Zo zorgt hout voor een goede isolatie, wat de energierekening weer verlaagd. Daarnaast zorgt hout voor minder CO2-uitstoot. Benieuwd naar alle voordelen van hout en waarom iedereen voor hout zou moeten kiezen? Lees dan snel verder!

Onze klanten