Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Nieuwe ramen en kozijnen plaatsen

Bent u niet tevreden met de huidige ramen en kozijnen in uw huis en wilt u grotere of kleinere ramen? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij kunnen zorgen voor nieuwe kozijnen die volledig naar uw wens zijn, inclusief glas. Met elk soort design kunt u bij ons terecht. Zowel een klassieke als een moderne uitstraling zijn geen probleem.

Bent u niet tevreden met de huidige ramen en kozijnen in uw huis en wilt u grotere of kleinere ramen? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij kunnen zorgen voor nieuwe kozijnen die volledig naar uw wens zijn inclusief glas. Met elk soort design kunt u bij ons terecht. Zowel een klassieke als een moderne uitstraling zijn geen probleem.

Verschillende bedieningsmogelijkheden

Er zijn verschillende soorten ramen met ieder een andere bedieningsmogelijkheid. Als u een raam vervangt, kunt u ervoor kiezen om een andere bedieningsmogelijkheid toe te passen. Een aantal voorbeelden zijn:

Kantelraam: bij een kantelraam is het midden, de boven- of onderkant verbonden met het kozijn. Kantelramen zijn vaak te vinden in schuine daken, maar kunnen ook als ventilatieraam gebruikt worden in de badkamer, de keuken of het toilet.

Draairaam: een draairaam is perfect voor het luchten van grotere ruimtes. Draairamen kunnen volledig geopend worden naar de binnen- of buitenkant. Als u deze variant op de eerste verdieping kiest of nog hoger, dan raden wij u aan hem naar binnen te laten draaien. Dit maakt het gemakkelijker om het raam schoon te maken. Er kan ook gekozen worden voor een draai- of kiepraam, dat u kunt kantelen en draaien.

Schuifraam: een schuifraam spreekt voor zich. Het raam is naar links of naar rechts open te schuiven. Het heeft weinig ruimte nodig en is makkelijk te bedienen.

Ramen met isolatieglas

Als u kiest voor nieuwe ramen, kies dan ook gelijk voor isolerende ramen. Oude ramen zijn soms niet breed genoeg voor dubbel of zelfs driedubbelglas. De nieuwe modellen zijn dit wel altijd en daarom kan isolerend glas geplaatst worden. Het vaakst wordt gekozen voor HR-beglazing, dat zijn de best isolerende ramen en houden de warmte goed binnen of juist buiten.

Ramen plaatsen zonder of met kozijn?

Bij het plaatsen van ramen hoeft er niet altijd een kozijn mee geplaatst te worden. Soms zijn de oude kozijnen nog in goede staat en hoeven deze niet vervangen te worden. Bent u benieuwd of uw kozijnen nog goed genoeg zijn? Dan geven wij u graag advies! Wij kunnen oude kozijnen ook restaureren, zodat ze weer jaren mee kunnen.

Timmerfabriek Visser zorgt ervoor dat uw nieuwe raam of nieuw kozijn volledig op maat en goed geplaatst wordt. Heeft u vragen over ramen of wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 075-6177984.