Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Filter op onderwerp

Binnendeur onderhouden

Binnendeuren worden veel en vaak gebruikt. Ze worden ook snel vies en het is zeker belangrijk om een binnendeur goed te onderhouden. Een onderhoudsbeurt op zijn tijd draagt bij aan de levensduur van de deur, houdt de deur mooi en kost helemaal niet veel tijd. Daarom hebben wij een aantal tips voor u op een rijtje gezet om uw binnendeur te onderhouden.

Lees meer

Wat is het verschil tussen een stompe deur en een opdekdeur?

Er bestaan twee soorten binnendeuren: stompe deuren en opdekdeuren. Het is niet bij iedereen bekend wat nou precies het verschil is tussen de twee varianten. Wij leggen u het verschil tussen een stompe deur en een opdekdeur uit!

Lees meer

De voordelen van een schuifdeur

Naast een normale deur kunt u tegenwoordig ook kiezen voor een schuifdeur. Twijfelt u of een schuifdeur misschien iets voor uw interieur is? Lees dan verder! Wij hebben een aantal voordelen van de schuifdeur voor u op een rijtje gezet.

Lees meer

Houtrot tegengaan

Houtrot is een regelmatig voorkomend probleem. Als hout nat wordt kan het niet goed ventileren en drogen, hierdoor kunnen er schimmels groeien en deze schimmels tasten het hout aan. Maar hout dat door de jaren heen is gaan rotten is nog lang niet afgeschreven. U kunt namelijk op een redelijk eenvoudige manier het houtrot tegengaan. Hoe u dit doet? Dat vertellen wij!

Lees meer

Verschillende soorten schuifdeuren

Schuifdeuren worden steeds populairder! Schuifdeuren zijn enorm praktisch, geschikt voor ruimtes waar een draaiende deur niet handig is en natuurlijk supermooi voor in je interieur. Maar wat voor soorten schuifdeuren zijn er allemaal en welke past bij u? Wij lichten er een paar uit.

Lees meer

Voordelen houten dakkapel

De meeste huizen hebben een traditioneel schuin dak. Dit beperkt bewoners alle ruimte efficiënt te gebruiken. Een dakkapel is dan een uitkomst. Een houten dakkapel heeft een unieke en authentieke uitstraling en het is ook nog eens een goede keuze op het gebied van onderhoud. Maar wat zijn de andere voordelen? Wij hebben er een paar voor u op een rijtje gezet.

Lees meer

Stormschade kozijnen herstellen

Het is nog niet officieel herfst maar het voelt wel zo! Het weer wordt steeds slechter en de kans op storm wordt vergroot. Met harde wind en storm loopt u de kans op stormschade aan uw kozijnen. Dit wil natuurlijk niemand maar is helaas niet onoverkoombaar. Gelukkig is de schade wel te repareren.

Lees meer

Unieke trappen op maat

Met een trap op maat heeft u veel mogelijkheden qua ontwerp van de trap. Zo kunt u een kast onder uw trap verwerken of u kunt ervoor kiezen om uw trap anders te laten lopen dan normaal. Maar wat voor maatrappen bestaan er allemaal? Wij hebben een paar unieke maattrappen voor u op een rijtje gezet. ­­­­­

Lees meer

Houten trap mooi houden

Een houten trap is een echte blikvanger in het huis! Maar hout is een natuurlijk materiaal en na verloop van tijd begint da trap dan toch echt te slijten. Het is dan ook belangrijk om uw trap goed te onderhouden, zodat deze in goede staat blijft. Maar hoe doet u dat? Wij leggen het uit!

Lees meer

Houten sierlijsten

Door de jaren heen zijn sierlijsten enorm gevarieerd in het interieur. Houten sierlijsten zijn dan ook dé afwerking voor uw huis.  U kunt kiezen voor strakke moderne sierlijsten van hout of juist hele sierlijke houten sierlijsten.

Lees meer

Een trap op maat met een trapkast

Extra opbergruimte, dat kan iedereen wel gebruiken! Een trapkast is een goed voorbeeld voor extra opbergruimte. De loze ruimte onder uw trap kunt u namelijk heel goed benutten. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn? Lees dan verder!

Lees meer

Voordelen van houten kozijnen

Houten kozijnen geven een warme uitstraling aan uw woning. Buiten dat het een mooie uitstraling geeft aan uw woning, zijn er nog meer voordelen van houten kozijnen! Wij hebben een paar voordelen voor u op een rijtje gezet.

Lees meer