Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Houten sierlijsten

Door de jaren heen zijn sierlijsten enorm gevarieerd in het interieur. Houten sierlijsten zijn dan ook dé afwerking voor uw huis.  U kunt kiezen voor strakke moderne sierlijsten van hout of juist hele sierlijke houten sierlijsten.

Door de jaren heen zijn sierlijsten enorm gevarieerd in het interieur. Houten sierlijsten zijn dan ook dé afwerking voor uw huis.  U kunt kiezen voor strakke moderne sierlijsten van hout of juist hele sierlijke houten sierlijsten.

Waarom houten sierlijsten?

Het heeft allemaal te maken met wat u mooi vindt. Dit kan onder andere houten sierlijsten zijn. Met houten sierlijsten creëert u warmte en sfeer. Maar voor wat voor sierlijsten moet u nou kiezen en zitten er ook nog voordelen aan? Wij vertellen u er meer over.

Wat zijn sierlijsten?

Sierlijsten verbinden de overgang tussen wanden en het plafond. Natuurlijk geven de houten sierlijsten ook weer iets extra’s aan uw huis. Vaak wordt er gedacht dat het alleen in een klassiek huis past omdat de sierlijsten uit de tijd van de Romeinen en Grieken komen. Maar dat is helemaal niet het geval. De houten sierlijsten passen ook perfect in een moderne inrichting.

Waarom zou ik voor houten sierlijsten kiezen?

Wij zetten een paar voordelen van sierlijsten voor u op een rijtje.

  • U wilt meer warmte geven aan uw interieur
  • U wilt uw interieurstijl accentueren
  • U wilt scheiding aangeven tussen verschillende ruimtes

Soorten houten sierlijsten

Sierlijsten zijn er in alle soorten, maten en stijlen, zoals klassiek, modern of retro. Om de keus wat makkelijker te maken hebben wij voor u een paar houten sierlijsten op een rijtje gezet:

Houten wandlijsten

Wandlijsten zijn prima sierlijsten om de overgang van plafond naar wand te bedekken. Wandlijsten maken uw ruimte stijlvol en zorgen voor sfeer.

Houten kroonlijsten

Een kroonlijst is een vooruitspringende lijst of het bovenste deel van een van een muur of van een kast. Vroeger werden kroonlijsten al gebruikt door de Griekse bouwkunst. Zo ziet men in oude herenhuizen vaak nog kroonlijsten. Dit werd vroeger namelijk als rijk gezien. Het geeft dan ook een luxe en rijke uitstraling aan uw woning.

Houten rozetten

Een rozet is een tweedimensionaal patroon. Het is vaak een bloemvormig motief. Deze houten sierlijsten worden vaak gebruikt aan het plafond waar een grote lamp komt te hangen, bijvoorbeeld een kroonluchter.

Wilt u meer weten over houten sierlijsten of wilt u zelf houten sierlijsten laten maken? Neem dan contact met ons op via 075-6177984.

Hoezo houten sierlijsten?