Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Unieke trappen op maat

Met een trap op maat heeft u veel mogelijkheden qua ontwerp van de trap. Zo kunt u een kast onder uw trap verwerken of u kunt ervoor kiezen om uw trap anders te laten lopen dan normaal. Maar wat voor maatrappen bestaan er allemaal? Wij hebben een paar unieke maattrappen voor u op een rijtje gezet. ­­­­­

Met een trap op maat heeft u veel mogelijkheden qua ontwerp van de trap. Zo kunt u een kast onder uw trap verwerken of u kunt ervoor kiezen om uw trap anders te laten lopen dan normaal. Maar wat voor maattrappen bestaan er allemaal? Wij hebben een paar unieke maatrappen voor u op een rijtje gezet. ­­­­­

Zwevende trappen

Zwevende trappen, ook wel volledig vrijdragende trappen genoemd, worden aan een zijde van de wand of een trapboom bevestigd. Aan de andere kant is er geen draagconstructie. Hierdoor lijkt het alsof de treden zweven.

Wenteltrappen

De wentel trap is een rondlopende trap zonder dat er een fysieke spil wordt gebruikt. Wanneer er te weinig ruimte beschikbaar is voor een wenteltrap, dan is een spiltrap een passend alternatief.

Spiltrappen

Deze trap wordt vaak verward met een wenteltrap. Dit een perfecte trap als u ruimte wilt besparen. Spiltrappen zijn te herkennen aan de centrale, meestal ronde, spil waar de treden omheen zijn gepositioneerd.

Vrijdragende trappen

Vrijdragende trappen ogen transparant door zo weinig mogelijk gebruik te maken van constructieve elementen. Hierdoor krijgt de trap een heel minimalistisch uiterlijk.

Bordestrappen

Zoals de naam al verklapt: de trap heeft één of meerdere bordessen. Een bordes is een platform dat twee steken of traparmen van een trap onderbreekt en waar de trap vaak van richting verandert. Het bordes kan zowel aan het begin, in het midden of aan het eind van de trap zitten.

Middenboomtrappen

Deze trap heeft een centrale trapboom, deze zit in het midden onder de traptreden. Er zijn veel mogelijkheden met deze trap, van zeer simpele uitvoering tot hele luxe.

Maattrap

Zit hier een trap voor u tussen die u heel graag zou willen hebben of heeft u een andere trap op het oog? Neem dan contact met ons op! U kunt contact opnemen met Timmerfabriek Visser via het contactformulier of bel naar 075 – 61 77 984.

Unieke trappen