Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Voordelen van houten kozijnen

Houten kozijnen geven een warme uitstraling aan uw woning. Buiten dat het een mooie uitstraling geeft aan uw woning, zijn er nog meer voordelen van houten kozijnen! Wij hebben een paar voordelen voor u op een rijtje gezet.

Houten kozijnen geven een warme uitstraling aan uw woning. Waar sommige mensen zweren bij kunststof kozijnen willen anderen niets liever dan houten kozijnen. Buiten dat het een mooie uitstraling geeft aan uw woning, zijn er nog meer voordelen van houten kozijnen! Wij hebben een paar voordelen voor u op een rijtje gezet.

Levensduur

Een van de grootste voordelen van houten kozijnen is de lange levensduur. Het ligt er natuurlijk wel aan voor welk soort hout u gaat, maar kiest u voor hardhout dan gaan de kozijnen wel langer dan 75 jaar mee. Uiteraard moet het dan wel goed onderhouden worden.

Duurzaamheid

Houten kozijnen zijn meestal op een duurzame manier geproduceerd. Er is meer aandacht voor het milieu bij de productie van houten kozijnen waardoor de kozijnen beter zijn voor het milieu en daarmee ook voor de volksgezondheid.

Prijs-kwaliteit verhouding

Houten kozijnen kunnen eenvoudig gerepareerd en geschilderd worden. Naast dat het gemakkelijk te repareren is, speelt levensduur, duurzaamheid en energiebesparende eigenschappen ook een rol in de prijs-kwaliteit verhouding. Daarom is de prijs van houten kozijnen ook vaak hoger.

Eenvoudig te schilderen

Zoals wij al vaker hebben gezegd is hout makkelijk te schilderen. Heeft u een smaak die om de zo veel jaar verandert? Dan is het wel zo fijn dat u de kozijnen hierop kan aanpassen. Daarom zijn houten kozijnen een perfecte keuze voor u! 

Allerlei ontwerpen zijn mogelijk

Een houten kozijn kan in elke gewenste vorm worden gemaakt. Rond of recht, getoogd of gebogen, het kan allemaal gemaakt worden.

Kou- tocht en geluidwerend

U wilt een aangenaam binnenklimaat, goede ventilatie en geen buitenlawaai en lekkages. Houten kozijnen voldoen aan deze eisen.

Uitstraling

Hout heeft een prachtige uitstraling. Het geeft een warm gevoel. Als bouwmateriaal draagt het bij aan een hoogwaardige uitstraling en de authenticiteit die u uit wilt stralen.

Wilt u meer informatie over houten kozijnen of bent u geïnteresseerd in houten kozijnen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 075 - 6177984

Wat zijn de voordelen van houten kozijnen?