Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Filter op onderwerp

Verschil tussen een binnen- en buitendeur

Dat een binnendeur voor binnen is en een buitendeur voor buiten spreekt eigenlijk voor zich. Maar het komt nog wel eens voor dat mensen denken dat binnendeuren ook buiten kunnen worden gebruikt, maar dat is helaas niet het geval. Er zal bij het kiezen van een binnen- en buitendeur toch echt rekening gehouden moeten worden met bepaalde punten.

Lees meer

Een tijdloze trap kiezen

Iedereen wil graag een tijdloze trap zodat ze niet steeds de stijl hoeven te veranderen van hun huidige trap. Maar wat zorgt ervoor dat een trap tijdloos wordt? Wij hebben het voor u uitgezocht.

Lees meer

Houten balken restaureren

Houten balken zijn stijlvol en geven een warme sfeer aan uw woning. Vooral wanneer ze geplaatst zijn/worden in oude huizen. Toch zien we de laatste tijd ook in moderne en nieuwbouwwoningen de houten balken voorbij komen. In de meeste gevallen komen houten balken voor in de wat oudere huizen en dan zijn ze vaak onderdeeldeel van de dakconstructie. De houten balken in o…

Lees meer

Raamkozijnen op maat laten maken

Een kozijn is niks meer dan een omlijsting van een deur of van een raam. Ze zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, zoals houten, metalen of kunststoffen kozijnen. Maar ze zijn ook in bogen, rechte lijnen en andere bijzondere vormen verkrijgbaar. Tijdens het kiezen van een raam of deur wilt u ook vrij zijn in uw keuze voor het kozijn. Daarom kunnen wij vo…

Lees meer

Speciale trappen

Wilt u graag een nieuwe trap of gaat u renoveren en houdt u wel van iets opvallends? Dan zijn deze 5 trappen perfect voor u. De trappen in dit lijstje zorgen ervoor dat ‘blikvanger’ een  understatement wordt.

Lees meer

Deurtrends 2018

Past de deur in de stijl van het huis, is er gekozen voor een opvallende deur of juist voor een neutrale en van welk materiaal moet de deur zijn? De antwoorden op deze vragen veranderen elk jaar vanwege de trends die er steeds opduiken, wij hebben de trends van 2018 opgezocht zodat u weet wat er nu hip is!

Lees meer

Opbergruimtes in en onder de trap

Het maken van lades in traptreden wordt steeds populairder in Nederland. Waarom zou u extra opbergruimte in de trap verwerken? Wij hebben wat voordelen en mogelijkheden op een rijtje gezet, zodat u precies weet waarom een opbergruimte in de trap ideaal is.

Lees meer

De gevel restaureren

Restaureren houdt in dat het terug wordt gebracht in de oude staat. Het gebeurt vooral bij oudere gebouwen zodat de uitstraling en sfeer behouden blijven. Restauratie en renovatie zijn wel verschillend van elkaar maar worden toch vaak door elkaar gehaald. Renovatie is namelijk een ingrijpende verbouwing zodat iets woonbaar wordt en een restauratie is het terugbrengen …

Lees meer

Welk hout is geschikt voor buiten?

Hout is een erg mooi materiaal om te gebruiken voor terrassen, tuinhuisjes, de schutting en andere projecten in de tuin. Niet elk houtsoort is geschikt voor een lang leven buiten en kan dus niet gebruikt worden om mee te bouwen. Welk hout is wel geschikt voor buiten?

Lees meer

Bouwen met hout

De laatste tijd wordt er steeds meer gebouwd met hout. Tien procent van de nieuwbouw die nu wordt gebouwd wordt gebouwd met een houtconstructie. Ook het aantal renovaties met hout wordt steeds groter. Er bestaan in de houtbouw verschillende soorten constructies.

Lees meer

Pergola laten bouwen

Een pergola is een constructie van palen met een paar dwarsbalken. Dit zorgt voor extra sfeer en beschutting in uw tuin. Meestal is een pergola een losstaande constructie maar het kan ook zijn dat de pergola bevestigd is aan een gebouw, huis of schuur.

Lees meer

Deuren en ramen beveiligen

Inbrekers buiten de deur houden begint bij een goede beveiliging van uw deuren en ramen. Met de juiste deuren en ramen zorgt u ervoor dat inbrekers geen schijn van kans maken om bij u binnen te komen.

Lees meer