Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Speciale trappen

Wilt u graag een nieuwe trap of gaat u renoveren en houdt u wel van iets opvallends? Dan zijn deze 5 trappen perfect voor u. De trappen in dit lijstje zorgen ervoor dat ‘blikvanger’ een  understatement wordt.

Brede houten trap

Deze trap heeft hele brede treden en is daardoor heel opvallend. Het hout zorgt voor een warm en gezellig gevoel, gecombineerd met de dunne spijlen  in de trapleuning heeft het ook nog een contrasterende werking. Dit is een trap die rust brengt in een grote ruimte!

Zwevende trap

Een zwevende trap is al een uitblinker op zichzelf en dat allemaal omdat de trap geen tussenborden bevat. Een zwevende trap zorgt ervoor dat de ruimte niet te vol of te druk oogt en het ziet er natuurlijk hartstikke mooi uit. Een zwevende trap kan op verschillende manieren gebruikt worden. Het kan zowel recht geplaatst worden als met een draaiing.

Trapstickers

Uw trap hoeft niet volledig verbouwd te worden om er apart of uniek uit te zien. Uw stootborden bestickeren met quotes, grappige teksten of plaatjes kan al genoeg zijn. Met een leuke tekst of plaatje wordt uw trap sowieso de blikvanger in huis.

Traploper

Uw trap een luxe uitstraling geven? Dat kan met een traploper. Een rode of andere kleur loper op de trap? Dit kan heel simpel toegevoegd worden en straalt ook meteen luxe uit. Doordat u uw eigen ‘rode’ loper heeft op de trap zal het meteen opvallen in het interieur!

Wilt u graag een mooie brede trap of een zwevende trap? Wij kunnen u hiermee helpen! Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier  of bel naar 075 – 6177984.