Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Filter op onderwerp

Soorten kozijnen

Bij Timmerfabriek Visser heeft u een ruime keuze uit kozijnen. Niet iedereen kent de verschillende soorten kozijnen en weten dus niet waar ze allemaal uit kunnen kiezen, wij hebben daarom verschillende soorten kozijnen voor u op een rij gezet zodat u precies weet welke keuzes u heeft!

Lees meer

Stappenplan trap plaatsen

Het plaatsen van een trap is niet niks, er komt een hoop bij kijken. Er zijn een aantal dingen waarop moet gelet moet worden en daarom hebben wij een handig stappenplan gemaakt voor u, zodat de plaatsing van de trap en het hele project goed verloopt.

Lees meer

Plafondplinten en plafondlijsten

Plafondlijsten en plafondplinten worden vooral gebruikt om de wand en het plafond met elkaar te verbinden. Op deze manier wordt de kamer tot in detail netjes afgewerkt. Er zijn verschillende mogelijkheden. Wij vertellen u alles wat u moet weten over de plafondplinten en -lijsten.

Lees meer

Traptreden en leuningen van hout

Veel trappen zijn gemaakt van andere materialen dan hout. Vaak heeft de trap wel de uitstraling van een houten trap, maar wordt er gekozen voor kunststof. De gedachte hierachter is meestal dat hout een te dure materiaalsoort is, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Bovendien heeft hout een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere materialen. Wij zetten z…

Lees meer

Houten wand of plafond

Hout heeft veel mogelijkheden, dat is algemeen bekend. Zo worden houten panelen vaak als wand of als plafondplaat gebruikt. Hout heeft een natuurlijke uitstraling. Dit maakt de ruimte vaak warmer en gezelliger. Bovendien geeft hout een gevoel van luxe, mits het natuurlijk goed afgewerkt en onderhouden is. Wij gaan graag iets dieper in op het gebruik van hout voor plaf…

Lees meer

Bewerkingen van hout

Hout is op veel manieren te bewerken. Alle bewerkingen hebben een andere toepassing en vaak ook een volledig andere uitstraling. Daardoor kunt u met houtbewerking eindeloos variëren. Het meeste hout dat wordt gebruikt is op de een of andere manier bewerkt. Bent u benieuwd naar de verschillende soorten houtbewerking en de toepassingen waarbij het gebruikt wordt? Dat le…

Lees meer

Het unieke Visser H-Raam

Timmerfabriek Visser is licentiehoudend fabrikant in Nederland van het Visser H-Raam. Dit speciale raam biedt diverse voordelen. Wat maakt dit raam zo uniek?

Lees meer

Een toog in huis maken

Een toog is een sfeervolle oplossing wanneer een deur overbodig is. Het geeft toegang tot een andere ruimte zonder dat het de boel afsluit. Het is als het ware een open boog in de muur dat u toegang verleent tot de volgende ruimte. Hoe gaat het plaatsen van een toog in zijn werk? Wij leggen het u uit in een stappenplan.

Lees meer

Stappenplan voor raamkozijnen schilderen

Het schilderen van houten raamkozijnen is van weinig mensen echt een hobby. Geschilderde en goed onderhouden raamkozijnen zorgen er niet alleen voor dat de uitstraling van het huis mooi wordt, maar ook voor bescherming. Daarom is het best belangrijk. Als het schilderwerk goed wordt gedaan kan het ram weer vele jaren mee. Wij hebben een stappenplan voor u opgesteld, zo…

Lees meer

Soorten trapleuningen

Bent u op zoek naar een trapleuning voor uw nieuwe huis of is uw trapleuning toe aan renovatie/vervanging? Dan bent u bij Timmerfabriek Visser aan het juiste adres. Wij maken naast trappen ook de toebehoren op maat. Wilt u een nieuwe trapleuning die past bij uw nieuwe trap en de stijl van de woning? Dan kunnen wij deze voor u ontwerpen en plaatsen. Er zijn verschillen…

Lees meer

Kiezen voor een open of een dichte trap?

Als u een nieuwe trap koopt is het de vraag of u kiest voor een open of een dichte trap. Wat past goed uw woning en uw wensen? Om een goede keuze te kunnen maken is het goed om de voor- en nadelen met elkaar te vergelijken. Wij hebben deze voor u op een rijtje gezet.

Lees meer

Trap-trends

Is uw trap toe aan vervanging? Moet deze gerenoveerd worden of bent u benieuwd naar de nieuwste trap-trends? Dan bent u hier goed! Elk jaar duiken er nieuwe trends op en zo ook bij trappen. Wij hebben er een aantal voor u uitgelicht.

Lees meer