Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Het unieke Visser H-Raam

Timmerfabriek Visser is licentiehoudend fabrikant in Nederland van het Visser H-Raam. Dit speciale raam biedt diverse voordelen. Wat maakt dit raam zo uniek?

Timmerfabriek Visser is licentiehoudend fabrikant in Nederland van het Visser H-Raam. Dit speciale raam biedt diverse voordelen. Wat maakt dit raam zo uniek?

Geheel kantelen

Het Visser H-Raam is al in 1959 bedacht. Het sterke, veilige en goed isolerende raam heeft een uniek kantelmechanisme. Door middel van de schaarconstructie is het mogelijk om het gehele raam door te kantelen. Hierdoor is het gemakkelijk om het raam zelf aan beide kanten schoon te maken. De buitenkant kunt u dus vanuit binnen reinigen. Hierdoor heeft u dankzij het Visser H-raam altijd een helder zicht.

 

        

 

Diverse toepassingen

Het unieke raam kan in elke gevel gemonteerd worden. Zo kan het Visser H-raam ter vervangingen dienen van schuif-, tuimel-, stol- en draaivalramen. Het raam is vooral ideaal op van buiten moeilijk bereikbare plekken. Ramen in een dakkapel, op zolder of grote hoogtes zijn bijvoorbeeld geschikte situaties voor het Visser H-raam.

Voordelen van het Visser H-raam

  • Het Visser H-raam is stormvast. Er zijn testen met het raam gedaan en er is geconstateerd dat de constructie tegen storm en regen kan op hoogte van 100 meter aan de kust.
  • Het raam past in elk pand. Timmerfabriek Visser kan het raam voor u op maat maken, waardoor deze ingepast kan worden in ieder gebouw. Van moderne en traditionele woningen, tot bedrijfspanden en flatgebouwen. Daarnaast kan het Visser H-raam in elke duurzame houtsoort worden vervaardigd.
  • Bij het kantelen komt geen deel van het raam naar binnen. Hierdoor zal u geen dingen op de vensterbank omstoten als u het raam kantelt.
  • Het Visser H-raam heeft twee kierstanden en een uitvalbeveiliging. Met een automatische pal blijft het raam vaststaan in de geopende stand. Het raam is dus niet van buitenaf te openen.
  • Voor het ontgrendelen en openen van het raam zijn twee handen nodig. Daarom is het Visser H-raam veilig voor kinderen.

Het Visser H-raam biedt genoeg voordelen! Wilt u meer informatie of zien hoe het raam precies in werking gaat? Bij leggen het u graag uit. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of bel naar 075 – 6177984.