Laatste nieuwsArchief

Hout werkt… Altijd!

Hout is een prachtig materiaal om mee te werken in en om het huis. Het heeft vele voordelen. Het is duurzaam, sterk, isolerend en inbraak werend. Een andere belangrijke eigenschap van hout is dat hout werkt. Het is en blijft een natuurlijk materiaal.

Bouwen met hout levert hoge bijdrage aan CO2 reductie

De bouwsector is verantwoordelijk voor een groot deel van de Nederlandse CO2 uitstoot. Met duurzaam geproduceerd hout kan er een grotere bijdrage aan de CO2 reductie worden geleverd. Daarom is er op 26 oktober 2016 het actieplan Bos en Hout gepresenteerd op de Nationale Klimaattop in Rotterdam.

Maak uw kozijnen winterproef

Houten kozijnen en deuren hebben onderhoud nodig. Eens in de zoveel tijd moeten ze worden opgeknapt en geschilderd om ze tegen de weersinvloeden te beschermen. Goed onderhouden kozijnen gaan langer mee! 

Maatwerk houten binnendeuren

Er zijn veel mogelijkheden voor soorten binnendeuren, van kamer en suite binnendeuren tot een klassieke binnendeur. U kunt zelf kiezen in welke vorm u uw deur wilt en of u glas of geen glas in uw deur wilt. De binnendeur kan volledig naar uw wens worden gemaakt. 

Hout verfklaar maken

Met alleen een mooie nieuwe houten deur of kozijn ben je er nog niet. Na de aanschaf en het plaatsen van een houten product moet het vaak nog worden geschilderd. Timmerfabriek Visser geeft u tips hoe uw houten deur of kozijn verfklaar maakt!

Een houten trap op maat laten maken

Eén van de specialiteiten van Timmerfabriek Visser is een prachtige houten trap op maat maken. Als onderdeel van het interieur is de houten trap opvallend en erg belangrijk. Een trap moet veilig zijn, prettig lopen en natuurlijk qua stijl en maatvoering perfect binnen de stijl van het huis passen. 

Inbraakwerende deuren en kozijnen

Overal kan er wel eens worden ingebroken. De meeste inbrekers proberen via de deur naar binnen te komen, daarom is het dus belangrijk dat uw deuren van inbraakwerende kwaliteit zijn. Hetzelfde geldt voor kozijnen en ramen. Want als het via de deur niet lukt gaan de inbrekers meestal via het raam. Het is daarom ook belangrijk dat uw ramen en kozijnen inbraakwerend zijn. 

Het speciale Visser H-raam

Timmerfabriek Visser is gespecialiseerd in het produceren van het Visser H-raam. Timmerfabriek Visser levert maatwerk wat het mogelijk maakt om het Visser H-raam in alle panden kan worden ingepast. Het raam past in zowel moderne als traditionele panden. Het raam kantelt door middel van een speciale schaarconstructie door, zodat de buitenkant van binnenuit kan worden gereinigd.

De voordelen van hout

Hout is een duurzaam product en gaat bij goede behandeling lang mee. Al eeuwenlang wordt hout gebruikt om mee te bouwen en te werken. De uitstraling van dit product is natuurlijk en is een groot favoriet van veel mensen. Van binnendeuren tot trappen en van lijstwerk tot kozijnen. Timmerfabriek Visser maakt alles voor u op maat van het beste hout. Maar waarom zou u kiezen voor hout? 

Houten ramen en kozijnen door de eeuwen heen

Er is in de loop der eeuwen veel veranderd op het gebied van ramen en kozijnen. Niet alleen de functie ervan heeft veel ontwikkelingen doorgemaakt, maar ook de constructie en samenstelling zijn verbeterd.

Onze klanten