Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Creëer eenheid in uw huis

Vanuit de klant kregen wij de vraag of wij ook meubels op maat konden maken. Dat is voor Timmerfabriek Visser geen enkel probleem! Verzoek was een unieke lijn te ontwerpen die een moderne, maar wel warme uitstraling heeft. De serie bestaat uit een eettafel, televisiemeubel met genoeg opbergruimte en een salontafel waar ruimte is om lectuur en afstandsbedieningen in op te bergen.

Omdat de serie een warme uitstraling te geven, hebben wij gekozen voor een mooie donkere mahoniehout. We hebben dit gecombineerd met witte details om een moderne uitstraling te creëren. Het wit komt terug als detail aan de binnenzijde en de poten van de tafels. Het televisiemeubel heeft een witte structuur waarbinnen het mahoniehout is geplaatst en is voorzien van klepdeuren. De zijkanten van deze klepdeuren zijn ook wit gehouden. De lijn past helemaal binnen de avant-gardistische interieurtrend van nu.

Wilt u ook een tafel of ander meubel op maat laten maken? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel naar 075 - 617 79 84.