Pergola op Bonaire

Timmerfabriek Visser maakt niet alleen producten voor gebruik in Nederland, maar produceert zelfs producten voor de andere kant van de wereld. Voor een particuliere klant hebben wij een pergola ontworpen en geproduceerd. Deze pergola staat nu op een zonnige locatie op Bonaire.

De pergola is gemaakt van Red Ceder hout. Dankzij deze stevige pergola heeft de eigenaar een heerlijk beschut plekje in de zon en biedt het onderdak tegen een eventuele tropische regenbui.

Pergola als zonwering

Een pergola is een constructie van latten op hoge palen, waar planten tegenaan kunnen groeien of een doek over kan worden gespannen. Een pergola dient in veel gevallen als overkapping in de tuin of boven een terras. Dankzij deze houten constructie hebben wij een overkapping gecreëerd, waardoor er aangenaam plekje met schaduw ontstaan. Ideaal voor een zonnige locatie als Bonaire.


Timmerfabriek Visser ontwerp en produceert uiteraard niet alleen pergola’s voor over de grens. Lijkt zo’n prachtige houten overkapping u ook wat voor in uw tuin of boven uw terras? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via 075 – 61 77 984 of vul ons contactformulier in.

Terug naar overzicht
Pergola op Bonaire
Onze klanten