Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Openslaande tuindeuren van hout

De zomer staat voor de deur en dat betekent mooi weer en veel zonuren die u heerlijk in de tuin kunt doorbrengen. Hoe fijn wanneer u door middel van tuindeuren het huis en de tuin een kunt maken! Timmerfabriek Visser is gespecialiseerd in het maken van houten deuren op maat. 

De zomer staat voor de deur en dat betekent mooi weer en veel zonuren die u heerlijk in de tuin kunt doorbrengen. Wilt u uw tuin nog snel even opknappen zodat u in de zomermaanden optimaal kunt genieten? Kijk dan ook eens naar uw tuindeuren! Timmerfabriek Visser is gespecialiseerd in het maken van houten deuren op maat. Wij maken zowel schuivende als openslaande hardhouten tuindeuren.

Voordelen van openslaande deuren

Het zonnetje schijnt en daar wilt u optimaal van genieten! Openslaande tuindeuren kunnen daarbij helpen. Zet u de deuren overdag standaard open dan wordt uw tuin echt een verlengde van het huis. U loopt gemakkelijk van binnen naar buiten en andersom. Naast de functionele eigenschap van openslaande tuindeuren zijn er natuurlijk ook uiterlijke voordelen.

Openslaande deuren zorgen voor veel lichtinval wat uw woning tot een lichter geheel maakt. In de zomer profiteert u door de vele ramen in de deuren van natuurlijk licht tot laat in de avond. Daarnaast dragen tuindeuren ook bij aan de uitstraling van de tuin. 

Tuindeur op maat

Timmerfabriek Visser maakt openslaande tuindeuren in allerlei vormen en maten. Wij gebruiken hardhout voor het maken van de deuren, zodat er voldoende bescherming is tegen weersinvloeden en geluid gedempt wordt. Wilt u een prachtige houten tuindeur op maat? Neem dan contact met ons op. Bel naar 075 61 77 984 of vul ons contactformulier in.

Waarom openslaande deuren