NieuwsArchief

Kantelraam van hout

Er zijn veel verschillende soorten ramen en kozijnen. Een type raam dat veel wordt gebruikt is het kantelraam. Dit raam heeft meerdere standen waardoor het naar binnen kan kiepen voor frisse lucht, of helemaal open kan zwaaien. Timmerfabriek Visser heeft kantelramen in diverse maten. Ook zijn de ramen/kozijnen verkrijgbaar voor verschillende situaties. Dit kan een dakraam zijn, een badkamer…

Verminder tocht in uw kozijnen

Tijdens de wintermaanden komt tocht ineens veel vaker voor. Wanneer de tempraturen dalen merkt u al snel dat dit één van de vervelendste dingen in u woning is. De woning kan koud aanvoelen en er gaat veel energie verloren. Dit is zonde! Timmerfabriek Visser kan dit voor u verhelpen.

Toogkozijnen op maat

Timmerfabriek Visser is gespecialiseerd in maatwerk, zo ook in het geval van specifieke wensen voor speciale en bijzondere opdrachten. Dankzij de jarenlange ervaring en vakkennis kunnen wij ieder product voor u op maat maken.Wij kunnen het perfecte toogkozijn voor u op maat maken.

Raam met diverse roedeverdeling

Roeden zijn latjes die het raamoppervlak verdelen in kleinere ramen. Vroeger kwamen grote ramen bijna nooit voor, doordat deze te moeilijk waren om te plaatsen. Om deze reden werden daarom de ramen in kleinere ramen verdeelt. Dit is ook de reden dat dit vaak terugkomt bij wat oudere huizen. De roeden kunnen op verschillende manieren geplaatst worden. Er zijn roeden tussen het glas, in het glas,…

Bijzondere vormen kozijnen

Als u een kozijn met een bijzondere vorm wilt dan zijn er veel mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een uitstraling met rond, schuin of gebogen kozijn. Welk kozijn staat het mooiste bij uw woning? 

Diverse soorten ramen en raamkozijnen

Er bestaan diverse soorten ramen en raamkozijnen. Welke past het beste bij uw woning en sluit het beste aan op uw wensen? Wij zetten een aantal raamsoorten voor u op een rijtje.

Het speciale Visser H-raam

Timmerfabriek Visser is gespecialiseerd in het produceren van het Visser H-raam. Timmerfabriek Visser levert maatwerk wat het mogelijk maakt om het Visser H-raam in alle panden kan worden ingepast. Het raam past in zowel moderne als traditionele panden. Het raam kantelt door middel van een speciale schaarconstructie door, zodat de buitenkant van binnenuit kan worden gereinigd.

Houten ramen en kozijnen door de eeuwen heen

Er is in de loop der eeuwen veel veranderd op het gebied van ramen en kozijnen. Niet alleen de functie ervan heeft veel ontwikkelingen doorgemaakt, maar ook de constructie en samenstelling zijn verbeterd.

4 redenen om uw kozijnen te vervangen

Ondanks een regelmatige schoonmaakbeurt en goed onderhoud kan het nodig zijn om uw houten kozijnen te vervangen of aan te passen. Er zijn verschillende redenen om uw kozijnen te vervangen.

Onze klanten
   (4,5 / 5) 26 beoordelingen
    (5 / 5)
goed
House Energetics Lees meer