NieuwsArchief

Luiken voor de ramen

Het toevoegen van luiken voor uw ramen zorgt voor een unieke toevoeging aan uw huis. Luiken werden vroeger al veel gebruikt op boerderijen en andere oudere gebouwen. In de loop der tijd zijn ze beetje bij beetje afgenomen en ziet u ze niet vaak meer. Dat is best zonde want het zorgt voor een authentieke uitstraling van buiten en de luiken hebben daarnaast veel praktische voordelen.

Soorten kozijnen

Bij Timmerfabriek Visser heeft u een ruime keuze uit kozijnen. Niet iedereen kent de verschillende soorten kozijnen en weten dus niet waar ze allemaal uit kunnen kiezen, wij hebben daarom verschillende soorten kozijnen voor u op een rij gezet zodat u precies weet welke keuzes u heeft!

Het unieke Visser H-Raam

Timmerfabriek Visser is licentiehoudend fabrikant in Nederland van het Visser H-Raam. Dit speciale raam biedt diverse voordelen. Wat maakt dit raam zo uniek?

Stappenplan voor raamkozijnen schilderen

Het schilderen van houten raamkozijnen is van weinig mensen echt een hobby. Geschilderde en goed onderhouden raamkozijnen zorgen er niet alleen voor dat de uitstraling van het huis mooi wordt, maar ook voor bescherming. Daarom is het best belangrijk. Als het schilderwerk goed wordt gedaan kan het ram weer vele jaren mee. Wij hebben een stappenplan voor u opgesteld, zodat u op de juiste manier…

Raamkozijnen op maat laten maken

Een kozijn is niks meer dan een omlijsting van een deur of van een raam. Ze zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, zoals houten, metalen of kunststoffen kozijnen. Maar ze zijn ook in bogen, rechte lijnen en andere bijzondere vormen verkrijgbaar. Tijdens het kiezen van een raam of deur wilt u ook vrij zijn in uw keuze voor het kozijn. Daarom kunnen wij voor u de perfecte kozijnen…

Houten dakraam

De positie waar het dakraam wordt geplaatst is van grote invloed op het inkomende daglicht. Daarnaast heeft het ook invloed op het uitzicht en de ventilatie. Het is dus van groot belang om het raam op de juiste plaats te monteren.

Kunststof of houten kozijnen?

Wij krijgen vaak de vraag of mensen voor houten of kunststof kozijnen moeten kiezen. De keuze tussen houten of kunststof kozijnen is voordelen tegen nadelen afwegen. Wij zetten de verschillen voor u op een rijtje.

Een houten kozijn op maat door Timmerfabriek Visser

Steeds meer mensen stappen over van kuststof kozijnen naar houten kozijnen. Hout biedt ons steeds meer mogelijkheden op het gebied van onderhoud en kwaliteit. Kijk naar de woningen in Amsterdam, deze kozijnen zijn misschien wel meer dan honderd jaar oud. Door de juiste kwaliteit en goed onderhoud zijn het nog steeds dezelfde kozijnen. 

Het visser H-raam veilig en bestand tegen elke weersomstandigheid

 

Het Visser H-raam is een specialistisch product gecreëerd door Timmerfabriek Visser. Door middel van een speciaal constructiemechanisme kantelt het raam naar buiten waardoor het schoon houden van uw ramen een stuk eenvoudiger wordt. Daarnaast is het raam ook nog eens bestand tegen harde windstoten. Het raam is gecertificeerd en voldoet aan alle Nederlandse wind en…

Soorten buitenluiken

Meestal worden buitenluiken toegepast om de uitstraling van een woning te verbeteren, maar de oorspronkelijke functionaliteiten zijn het weren van wind, regen en licht. Deze werden vroeger gebruikt omdat glas erg duur was. Tegenwoordig worden de luiken gebruikt als bescherming tegen inbraak, geluid en thermische isolatie.

 

Onze klanten
   (4,5 / 5) 26 beoordelingen
    (5 / 5)
goed
House Energetics Lees meer