NieuwsArchief

Openslaande tuindeuren van hout

De zomer staat voor de deur en dat betekent mooi weer en veel zonuren die u heerlijk in de tuin kunt doorbrengen. Hoe fijn wanneer u door middel van tuindeuren het huis en de tuin een kunt maken! Timmerfabriek Visser is gespecialiseerd in het maken van houten deuren op maat. 

Binnendeuren voor verschillende interieurstijlen

Een losse trap in de hal of woonkamer zorgt vaak voor een onhandig stukje ruimte onder de trap, waar je niet zo veel mee kan. Daar hebben wij een goede oplossing voor: een trapkast! Kiest u voor een dichte trap dan is de ruimte onder de trap goed om te toveren tot een voorraadkast of extra opbergruimte. Lees hier onder alles over de voordelen en de mogelijkheden van een trapkast.

Deur renoveren

Zijn uw deuren oud of beschadigd maar wilt u geen nieuwe deuren aanschaffen? Zelfs deuren in redelijk slechte staat kunnen er mooi uit gaan zien na een opknapbeurt! Lees snel verder hoe en wat u kunt doen.

Verschil tussen een binnen- en buitendeur

Dat een binnendeur voor binnen is en een buitendeur voor buiten spreekt eigenlijk voor zich. Maar het komt nog wel eens voor dat mensen denken dat binnendeuren ook buiten kunnen worden gebruikt, maar dat is helaas niet het geval. Er zal bij het kiezen van een binnen- en buitendeur toch echt rekening gehouden moeten worden met bepaalde punten.

Deurtrends 2018

Past de deur in de stijl van het huis, is er gekozen voor een opvallende deur of juist voor een neutrale en van welk materiaal moet de deur zijn? De antwoorden op deze vragen veranderen elk jaar vanwege de trends die er steeds opduiken, wij hebben de trends van 2018 opgezocht zodat u weet wat er nu hip is!

5 trends in kozijnen en deuren

Er is tegenwoordig veel mogelijk en we gaan allemaal met de tijd mee. Ook op het gebied van deuren en kozijnen zijn er nieuwe ontwikkelingen. Lees hier meer.

 

Welke deur bij welke stijl?

Binnendeuren zijn stijlbepalend voor een woning. Toch houden veel mensen niet veel rekening met binnendeuren en wordt hier weinig aandacht aan besteedt. Dat terwijl deuren voor een bepaalde sfeer kunnen zorgen. Hieronder leggen wij uit welke deur bij welke stijl past.

 

Deur snel een andere uitstraling geven

Binnendeuren zijn naast functioneel ook nog eens zeer bepalend voor de sfeer en uitstraling van de woning. Voldoet uw deur niet helemaal meer aan uw wensen, maar wilt u deze niet helemaal vervangen? Dan is het mogelijk om met kleine aanpassingen de deur een hele andere uitstraling te geven.

 

Een boerendeur

De boerendeur staat bij velen ook wel bekend als duodeur of dubbele deur. Het betreft in bijna alle gevallen een buitendeur. De boerendeur bestaat uit twee delen, een onder en een bovenkant. De bovenste helft van de deur kan afzonderlijk, maar ook tegelijk met de onderdeur geopend worden. 

5 voordelen van een schuifpui

Een schuifpui in de woning laten plaatsen kan een slimme zet zijn vanwege de functionaliteiten en mogelijkheden. Wij zetten een aantal voordelen op een rijtje.

 

Onze klanten
   (4,5 / 5) 26 beoordelingen
    (5 / 5)
goed
House Energetics Lees meer